2016 by mohol byť pre Apple rokom virtuálnej reality

Oculus, SamsungSony už promujú svoje nové produkty a technológie virtuálnej reality, no Apple sa zatiaľ veľmi neprejavil. Príde v roku 2016 zmena?

Virtuálna realita sa stále viac dostáva k bežným spotrebiteľom a na blížiacej sa udalosti Consumer Electronics Show (CES) budú predstavené najnovšie produkty.

Vzhľadom k tomu, že Apple už viackrát s virtuálnou realitou experimentoval a to pred uvedením Apple Watch a získal firmu Metaio zaoberajúcu sa ňou, je dosť možné, že najväčšia svetová technologická spoločnosť sa do rozširovania portfólia produktov s VR pustí onedlho.

Daniel Ives z FBR & Co, veľkej výskumnej spoločnosti tvrdí, že:

Apple bude veľmi agresívne pristupovať k využívaniu virtuálnej a rozšírenej reality (RR)..v roku 2016

Podľa Ivesa sú populárne drony i nositeľné zariadenia ako Apple Watch, no v roku 2016 prídu úplne nové zariadenia zamerané na virtuálnu realitu.

Po rokoch vývoja sa na spotrebiteľský trh v roku 2016 dostanú dlhoočakávané systémy virtuálnej reality spoločne s Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR a inými

Uvidíme, či budú mať analytici pravdu a Apple príde v roku 2016 s VR novinkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.