1Password prichádza aj na Apple Watch

Na internete má každý z nás stále viac a viac citlivých údajov, a tak sa nevyplatí ignorovať základné bezpečnostné opatrenia ako napríklad potrebu mať pre rôzne stránky rôzne prístupové heslá. Pri desiatkách prihlasovacích účtov je však už problémom zapamätať si všetky heslá, a preto existujú aplikácie pre spravovanie hesiel ako 1Password, ktoré nám to majú uľahčiť a zároveň zabezpečiť najvyššiu bezpečnosť. Práve 1Password patrí k najobľúbenejším a jeho tvorcovia z AgileBits teraz oznámili, že blížiaca sa aktualizácia prinesie aplikáciu pre Apple Watch.

1Password pre Apple Watch bude znamenať ďalší pokrok v komforte práce s vašimi heslami. Na to, aby ste si zobrazili heslo, ktoré práve potrebujete, už nebudete musieť zakaždým vyťahovať iPhone z vrecka. Apple Watch verzia 1Password rýchlo a jednoducho zobrazí napríklad heslo k vašej skrinke vo fitness centre, garážovým dverám, jednorázové heslá alebo číslo kreditnej karte, ak ju potrebujete napríklad pri telefonickej objednávke a peňaženka je ďaleko.

1Password pre iOS je v App Store k dispozícii zadarmo, avšak Pro verziu si v nej môžete dokúpiť za 9,99 EUR. Apple Watch aplikácia bude súčasťou Pro verzie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť