Zábavné šarády: spoločenská hra Aktivity pre iPhone

Hra „Zábavné šarády“, podobne ako spoločenská hra Aktivity, je určená pre väčší počet hráčov (ideálne 3 a viac).

Hru je možné stiahnuť na AppStore tu.

Hráči sa rozdelia do skupín po dvoch (minimálne 2 skupiny), prípadne hrajú ako jednotlivci. V každom kole je vyžrebovaná aktivita (slovný opis, kreslenie, pantomíma) a slovo (podľa výberu náročnosti buď 3, 4 alebo 5 bodové), ktoré sa snaží súťažiaci svojmu kolegovi z tímu slovne opísať, nakresliť alebo ukázať pantomímou. Ak kolega z tímu slovo uhádne, pripíšu sa ich tímu body. Vyhráva ten tím (jednotlivec), ktorý dosiahne ako prvý cieľový počet bodov.

Priamo v hre je možné nastaviť:

  • maximálny počet bodov,
  • časový limit jedného kola,
  • náhodné spoločné kolá – hádajú všetci – možnosť, kedy niektoré kolá hádajú všetky tímy. Tím, ktorý uhádne, dostáva body. Ak uhádne iný tím než ten, ktorý slovo ukazoval, zároveň sa pripíšu 2 body tímu, ktorý slovo ukazoval (ako odmena za správne predvedenú aktivitu).
  • náhodné žrebovanie aktivít,
  • automatické spustenie časovača pri zobrazení slova.

Databáza slov je priebežne dopĺňaná, takže aj pri pravidelnom hraní hry je nízka pravdepodobnosť opakovania sa slov.

Aplikácia je plne lokalizovaná v slovenskom jazyku a je zdarma. V aplikácii je však možné zakúpiť si PRO verziu aplikácie za cenu 1,79€, čím sa zrušia reklamy v hre a natrvalo sa povolí možnosť kreslenia v aplikácii. Zdarma je však možné získať skúšobnú PRO verziu pre každého, kto pomáha pri dopĺňaní slov v hre. Slová je možné pridávať / schvaľovať priamo v aplikácii.

Okrem slovenského jazyka hra podporuje aj: angličtinu, češtinu, nemčinu, maďarčinu a ruštinu.

iOS verziu aplikácie „Zábavné šarády“ si môžete stiahnuť z App Store: https://itunes.apple.com/…/id828403454?mt=8

komentárov
  1. Fero: vyhodou mobilnej verzie je, ze napr na nejakej chate nepotrebujes mat notebook s pripojenim na net, ale hrajes v offline mode :D

    0
    0
  2. Zdravim :-)
    @dizajn:
    – uznavam, ze grafika v aktualnej verzii hry nie je nic extra, avsak davam prislub, ze v niektorej z dalsich verzii spravime update aj v tejto stranke.. :-) Co sa tyka funkcnosti hry, tam sme sa posnazili, aby obsahovala co najviac funkcii: kreslenie v aplikacii, zdielanie nakreslenych obrazkov na facebook, rozne moznosti nastaveni v hre, ale najma – databazu slov. Prave mat kvalitnu databazu slov je pri tomto type hry najdolezistejsie. Ak by totiz hra nemala dobre slovne spojenia / slova, tak by ju ludia nehrali. A tu prave vitame pomoc od vas ostatnych – ktori priamo v aplikacii pridavaju a schvaluju nove slova, prip. nahlasuju nespravne obodovane ci inak nevhodne slovne spojenia. Takato pomoc je od nas “odmenena” zrusenim reklamy v hre (doba – v zavislosti od poctu pridanych/schvalenych slov) a povolenim kreslenia.

    @Tomas:
    Mod kreslenia je dostupny len pri aktivite “kreslenie”. Teda logicky, nie je dostupne pri aktivite “pantomima” a “slovny opis”. Ak mas dane slovo predviest kreslenim, tak sa ti na karticke so slovom zobrazi tlacidlo “Nakreslit”. Staci nan kliknut. Kreslenie je povolene len 30 dni po instalacii, inak je nutne zakupit si PRO verziu hry, alebo pridat/schvalit nove slova :)

    Ak by ste mali navrhy na nejake nove funkcie v aplikacii, radi ich privitame. :)
    S pozdravom,
    Patrik

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.