V Apple Store už nájdete aj hračky pre deti, vrátila sa aj značka Bose

Obchody Apple sú už dlho miestom, kde okrem produktov značky Apple nájdete aj mnoho ďalšieho príslušenstva a vychytávok. Veľkej obľube sa tešia aj tzv. hračky pre dospelých v podobe rôznych dronov či iných hračiek ovládaných iOS zariadeniami. Teraz sa však v americkom Apple Online Store objavili aj hračky namierené na inú vekovú kategóriu – priamo na deti. V ponuke tam nájdete už napríklad aj Barbie od Mattela alebo Skylanders. A ako súvisí taká Barbie s Apple? Aby bol dôvod ju predávať v Apple Store, je k nej aj bezplatná iOS aplikácia na iPad, v ktorej je možné vytvoriť si vlastné štýly oblečenia a následne ich vytlačiť na špeciálne látkové papiere. Apple chce zrejme využiť predvianočnú sezónu a prilákať do svojich obchodov všetky vekové kategórie.

V českom Apple Online Store zatiaľ tieto hračky nie sú, ale nájdete tam napríklad Disney Creative Studio Deluxe, čo je detský stylus určený na maľovanie na iPade. Pre deti v predškolskom veku je určená hračka Tiggly Counts, ktorá ich naučí počítať a samozrejme nechýba ani aplikácia pre iOS.

Po dvoch mesiacoch sa do ponuky Apple Online Store vracia aj značka Bose, ktorá bola stiahnutá zrejme v súvislosti so zažalovaním Beats, vlastnených Applom, spoločnosťou Bose. Bose taktiež zmluvne zakazovalo známym športovcom v nosení slúchadiel Beats, tí ich však nosili aj napriek zákazu. Tak či onak, Bose svojich fanúšikov má, a tí sa určite potešia, že sa táto značka pomaly vracia do ponuky oficiálnych Apple obchodov. V českom je zatiaľ k dispozícii Bose Soundlink, v americkom je ponuka širšia a tiež sa ešte bude rozširovať o ďalšie produkty značky.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.