Takto vyzerajú nové Apple puzdra pre iPhone 6

Apple spolu s iPhonmi 6 prináša aj nové kompatibilné puzdra a nadväzuje tak na tradíciu z predchádzajúcej generácie. K dispozícii teda budú špičkové kožené puzdra z ručne vyberanej kože so špeciálnym ošetrením a mikrovláknami na vnútornej strane pre ešte vyššiu ochranu. Môžete si vybrať čierne, olivovo hnedé, polnočne modré, jemne ružové alebo Product (RED) červené kožené puzdro.

Okrem elegantných kožených puzdier Apple ponúka aj extra tenké silikónové puzdra. Tie sú k dispozícii v čiernej, bielej, ružovej, modrej, zelenej a Product (RED) červenej. Na vnútornej strane je opäť mikrovlákno.

iPhone 6 červené silikónové puzdro

Obidva typy puzdier od Apple zabezpečia aj ochranu vyčnievajúceho fotoaparátu. Cena za kožené puzdra je 45 EUR, resp. 49 EUR pre Plus, silikónové puzdra stoja 35 EUR, resp. 39 EUR pre Plus.

komentárov
  1. na hlavu padnuti su v tom appli cim dalej viac. tak budem si musiet kupovat akoze puzdro, pretoze urobili vycnievajuci fotak. za ucelom stensovania zacnu zachvilku z iphonu trcat suciastky :-D este to zabili tou cenou (z ciny za 2$)

    0
    0
  2. Do poslednej chvilky som dufal ze bude mat ten krasny dizajn vid iPhone 5s. Myslim ze radu 6 komplet vynecham velmi ma sklamali. Tolko krasnych konceptov bolo hranatych sklenennych. :-( :-( :-(

    0
    0
  3. Na iphone mám čierny koženný obal od applu a po polroku používania vyzerá stále ako nový. Mal som bledo-modrý a ten vyzeral už po týždni ako keby ho používam rok. Som zvedavý ako budú na tom s kvalitou tieto nové.

    0
    0
  4. mal som iphone 3s, 4s a teraz budem mat … 5s. Uz je doma, objednal som skoro hnde po Apple evente.
    4.7” pinpongova raketa a navyse prvykrat musim otvorene povedat, ze skareda. Ako mat 4” a 4.7”, ked je niekto slepy prosim…. ale co chceli povedattym Plus, tak to neviem, to je proste hanba. GM by mal chodit 2 tyzdne s BIlla igelitkou na hlave (jaj oni v USA nemaju Billu vsak?). nevadi

    0
    0
  5. pre Herczegh: Pisem v mojom prispevku, ze ci ten iphon idem, alebo nejdem kupovat? Tak sa vyser na moju gramatiku, ok. Ja som mal doteraz vsetky iphony od 3-ky a teraz mam aktualne 5-ku. Dal som moj nazor na vycnievajuci fotak a to snad mozem. Akoze gramaticky spravne je stencovat a co sa mam z toho posrat, stensovat je hovorovo. Nabuduce davaj prispevky k veci.

    0
    0
  6. Kožené obaly se mi líbí. Předchozí se mi jevily jako nejlepší obaly na trhu a tyto nové se mi zdají jako velmi podobné. Zakrývají ošklivý zadní vzhled iphonu, řeší problém s trapně vyčnívající kamerou a také problém s připojením širokého jack konektoru. Obávám se ale, že držet iPhone 6 s obalem v ruce bude příliš ‘velký’ zážitek.

    0
    0
  7. Telefon ma niečo zniest, kto chce svoj ajfonik drzat ako v prerinke.. nechsapači. Moj nesie znamky použivania a neobmedzuje ma ked nanho nedavam extremne pozor.

    0
    0
  8. Mám 5s. Som s ním spokojný až až.. okrem baterky (priemerne 5 hod používania.. moc low) mu nemôžem nič vytknúť. Nevidím dôvod prečo ísť do 6 :)… možno o 2 roky do 7

    Čo sa týka toho obalu.. mám modrý kožený…dosť rýchlo sa zodral a na bokoch je flakato modrý… je jasné že je to koža no, mohli to trocha ochrániť. Tak či tak je to asi najlepší obal čo som kedy mal.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.