Takto by mala vyzerať predná strana iPhonu 6

Fanúšikovia Apple už netrpezlivo očakávajú nový iPhone. Nič zatiaľ nie je oficiálne a iPhone 6 neuvidíme skôr ako o niekoľko mesiacov, no už teraz ide o horúcu tému. Najnovšie sa na internet dostali fotografie, na ktorých je údajne predný kryt z iPhonu 6. Priniesli ich čínske stránky Weibo a na fotografiách, ktoré pochádzajú z akejsi továrne, je kryt porovnávaný s iPhonom 5s. Kryt iPhonu 6 na týchto fotografiách súhlasí s doterajšími špekuláciami – má väčší displej, tenšie hrany, a nechýbajú mu ani výrezy pre všetky očakávané funkcie – svetelný senzor, reproduktor, fotoaparát, tlačidlo Home. Množstvo podobných únikov sa bude v najbližších týždňoch zväčšovať a je možné, že sa na internet dostanú aj zábery z funkčného prototypu. Aj keď je Apple posadnutý utajovaním informácií o svojich novinkách, nebolo by to prvý raz, kedy by bol dizajn odhalený ešte pred samotným predstavením.

Ide o zábery predného krytu iPhonu 6? Na odpoveď si budeme musieť počkať ešte pár mesiacov. Zdroj: Weibo

komentárov
  1. snad nechaju aj klasike rozlisenie, uz zvacsanie displayu na 5 mi vadilo.
    radsej keby zapracovali na baterke, nech to vydrzi aspom 3 dni bez nabijania

    0
    0
  2. Mne osobne väčší display vadiť nebude, no oveľa radšej by som uvítal spomínanú zvýšenú kapacitu batérie. Jediný kameň úrazu, na ktorý som s iP za 4 roky narazil.

    0
    0
  3. mam 4s, vacsinou som menil iPhone ob-generaciu, teda ak ratam aj Sko za generaciu. Ale na 5 som nepresiel lebo stale nesuhlasim so zvacsneom display a so 16:9, 4:3 je proste pre mobil lepsi, o tablete ani nerozpravam.

    ak ale bude 6 lopata hrobarska ako Samsun Galaxy, HTC One a podobne, tak fakt s Apple telefonom skoncim…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť