Súťažte s MacBlog.sk o štýlové sluchadlá Urbanears Platan White

MacBlog.sk vám prináša ďalšiu súťaž. Tentokrát o moderné sluchadlá Urbanears Plattan White.

Sluchadlá poskytnú svojmu používateľovi bohatý a neskreslený zvuk a vďaka svojej praktickej veľkosti sa hodia aj na cestovanie. Obsahujú funkciu ZoundPlug na okamžité zieľanie hudby, mikrofón, ovládanie kompatibilné s iPhonom a 1,20 m dlhý kábel, ktorý je odolný proti zamotaniu.

Pre zapojenie sa do súťaže musíte vlastniť užívateľský účet na sieti Twitter alebo Facebook. Systém súťaže je jednoduchý.

Systém súťaže

1. Povedzte kamarátom o súťaži na Facebooku alebo Twittri. Na Facebooku alebo Twittri napíšte do svojho aktuálneho statusu nasledujúcu správu:

Práve som sa zapojil do súťaže o štýlové slúchadlá Urbanears na MacBlog.sk (@macblog). Môžete sa tiež. https://www.macblog.sk/sutaze/

2. Ukážte nám fotografiu alebo screenshot vášho najobľúbenejšieho hudobného albumu, ktorý by ste si na nových slúchadlách pustili ako prvý. Na Facebooku vložte fotografiu do komentára k tomuto článku na stene MacBlog. V prípade použitia Twittru pošlite link na obrázok verejne na @macblog.

3. Staňte sa fanúšikom skupiny MacBlog na Facebooku alebo nasledujte MacBlog na Twittri.

Nasledovať MacBlog na Facebooku Nasledovať MacBlog na Twittri

Z tweetov a Facebook správ náhodne vyberieme jedného výhercu. Užívatelia, ktorí používajú Twitter aj Facebook, majú logicky väčšiu šancu na výhru. Súťaž platí pre celý svet, pokiaľ do vašej destinácie dochádza pošta, výhru vám zašleme.

Súťaž trvá 5 dní, od 14. 3. 2014 do 18. 3. 2014 (vrátane). Výherca bude kontaktovaný cez Twitter alebo Facebook, jeho meno zverejníme po skončení súťaže na Facebooku, Twittri, aj v diskusii tohto článku. Za poskytnutie ceny do tejto súťaže ďakujeme spoločnosti iStores.

UPDATE: Fotografie vkladajte na Facebooku do komentárov k tomuto článku. Ďakujeme za pochopenie

komentárov
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.