Súťaž o sluchadlá sa skončila, výhercovi blahoželáme

Už je známy výherca ďalšej súťaže MacBlog.sk. Do hry o štýlové sluchadlá Urbanears Plattan Indigo sa zapojilo veľa našich čitateľov. Ich úlohou bolo komentovať prichádzajúci OS X Yosemite alebo iOS 8. Zo súťažiacich bol náhodne vyžrebovaný Tomáš Gyepes z Nitry. Srdečne blahoželáme.

Slúchadlá Urbanears Plattan sa vďaka svojej praktickej veľkosti hodia aj na cestovanie. Obsahujú funkciu ZoundPlug na okamžité zieľanie hudby, mikrofón, ovládanie kompatibilné s iPhonom a 1,20 m dlhý kábel, ktorý je odolný proti zamotaniu.

Za poskytnutie ceny ďakujeme spoločnosti iStores.

K svojej cene sa ešte stále neprihlásil Norbert Kyrály, ktorý v predchádzajúcej súťaži vyhral sluchadlá Urbanears Plattan Black. V prípade, že tak neurobí do piatka (vrátane), z účastníkov tejto súťaže vyžrebujeme ďalšieho výhercu. Jeho meno zverejníme v pondelok.

Výhercov žiadame, aby v čo najkratšom čase napísali na gabor (at) www.macblog.sk kvôli doručeniu výhry.

Vzhľadom na prepadnutú výhru z predchádzajúcej súťaže, uverejňujeme meno dodatočného výhercu sluchadiel Urbanears Plattan Black. Získava ich Richard Ortutay z Popradu. Blahoželáme.

Sluchadlá poskytla do súťaže spoločnosť iStores.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.