Pozrite sa, ako by mohol vyzerať 13″ iPad Pro

Koniec minulého roka patril špekuláciám, ktoré hovorili o nových veľkostiach displejov v ponuke iOS zariadení. Jednou z noviniek pre rok 2014 mal byť aj väčší iPad Pro, ktorý by ponúkol uhlopriečku 12,9″. Samsung však rýchlo zareagoval a predstavil svoje vlastné veľké tablety s uhlopriečkou 12″. Tie ukázali, že využitie veľkých tabletov je značne obmedzené ich veľkosťou a váhou, ktorá je už na hranici praktickosti.

Tak či onak, minimálne podľa špekulácií je veľký iPad stále v pláne. Vyššie uvedené konceptové video ukazuje, ako by mohol vyzerať v prípade, že by využíval OS X Mountain Lion s dotykovým ovládaním. Zobrazená je aj podpora klávesnice a myši.

komentárov
  1. “do 13 palcov macbookov daju dotykove displaje”? a co s nimi? ako budes ovladat osx? totalne neprisposobene aplikacie na to.
    Na to je prave iOS a uz bolo raz povedane a vela krat skusane, ze nechces mat takej polohe ruky, stale vo vzduchu, ale oprete.

    0
    0
  2. Presne tak, tiež neverím že predstavia takýto iPad s OS X. Ten systém nie je na to prispôsobený, neviem si predstaviť plnohodnotné ovládanie dotykom. Na to, na čo by mal byť takýto tablet určený, je vhodný Macbook Air.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť