PayPal v reklame spochybňuje bezpečnosť Apple Pay

Mnohí považujú Apple Pay za najvýznamnejšiu novinku uplynulého Apple podujatia, nakoľko sa vďaka nej Apple má šancu dostať na platobný trh. Doposiaľ tu okrem klasických kartových spoločností ako VISA či MasterCard kraľovali aj služby pre online platby ako PayPal. Niet divu, že sa cítia ohrozené, a tak tu máme prvú odozvu – PayPal si zaplatili celostránkovú reklamu v The New York Times. Upozorňujú v nej na nedávny únik intímnych fotografií celebrít, ktoré mali fotografie online v iCloude. Aj keď za cielený útok, ktorý pozostával jednoducho v uhádnutí hesiel celebrít, nie je Apple zodpovedný, urobilo mu to zlú publicitu, na ktorej PayPal ďalej stavia. V reklame tvrdí, že my ľudia, chceme mať peniaze vo väčšom bezpečí ako naše „selfies“. S bezpečnosťou PayPal to však nie je až také ružové, nakoľko už v minulosti čelili viacerým narušeniam zabezpečenia.

komentáre
  1. Nebolo to ale tak davno kedy samotnemu Paypalu unikli hesla a na uvodnej stranke odporucali si ho zmenit. Takze na ich mieste by som tuto temu neotvaral.

    0
    0
  2. Pouzivam PayPal odkedy to umoznuju ich TOS a nemal som s nimi ziaden problem. V tomto vsak vyzeraju ako uplni zurvalci a amateri lebo citia, ze im hori pod zadkom – podla toho, co sa v mediach (a aj na apple-predstaveni) objavilo, tak ziadne udaje o platbe neopustia iPhone a uz vobec sa nedostanu do iCloudu. Ci uz sifrovane, ci nie.

    Takze, megafail pre PP :-(

    0
    0
  3. 2 RE: bee – ja sa na to tesim uz niekolko rokov. Az natolko, ze sa dokazem presvedcit, ze mi nevadi ta velkost iP6.

    Uzivatelia/ovecky v USA to mozno budu pouzivat, ja to urcite budem pouzivat denne – oni maju vyrazne menej moznosti, ako my na Slovensku. Holt, su zaostalejsi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť