Nový iPhone je už v poslednej fáze vývoja a zafírový displej budú mať možno len drahšie modely

Wall Street Journal potvrdzuje dohady o zafírových displejoch pre iPhone 6, tvrdí však, že budú len v drahších modeloch. Zafír je materiál vysoko odolný voči škrabancom. V súčasnosti je prítomný len na Touch ID iPhonu 5S a to hlavne kvôli vysokej cene a nedostatočnej dostupnosti tohto materiálu.

Pozrite si video, objasňujúce rozdiely medzi displejmi z Gorilla Glass a zafírového skla. Pripomíname, že predný panel, ktorý reprezentuje iPhone 6 vôbec nemusí byť a pravdepodobne ani nie je z reálneho iPhonu 6.

Podľa správ z Číny má byť vývoj nových iPhonov už v poslednej fáze, kedy sa testuje masová výroba zariadení a dolaďujú sa posledné detaily. Všetko nasvedčuje tomu, že niekoľko nových modelov bude predstavených na Apple Evente 9. septembra. Apple mal objednať výrobu až 68 miliónov kusov, píše taiwanský Business Weekly, čo je dvojnásobok oproti prvým objednávkam iPhonu 5.

komentáre
  1. Vidite niekto podstatnu odlisnost medzi skrabancami na “zafirovom displeji” oproti tomu, ked Bubu mydli smirglom iphon 5s? Keby mal pod zafirovym sklickom podlozene nieco cierne, markantny rozdiel by sme hladali marne.
    Len pre poriadok. Asi by som radsej napisal “displej so zafirovym sklom” :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.