Jony Ive a Bono prehovorili o boji proti AIDS prostredníctvom Product (RED)

Cez víkend prebehla na Medzinárodnom festivale kreativity v Cannes plánovaná diskusia, v ktorej propagovali iniciatívu (RED) pre boj s AIDS. Bono sa sťažoval na nedostatočnú propagáciu loga (RED) a celkovo červených produktov v ponuke Apple. Chýba mu výraznejšie označenie, pričom Apple prirovnal k náboženskému kultu. Naopak Jony Ive spoluprácu s Product (RED) chválil a zdôraznil, že zatiaľ čo v roku 2006 mali v ponuke len červený iPod nano, dnes už je v ponuke viac ako pol tucta (RED) produktov. Časť príjmov z predaja týchto produktov ide priamo tejto organizácii. Celý rozhovor, ktorý má trištvrte hodiny, zatiaľ zverejnený nebol, no môžete si pozrieť to najzaujímavejšie zo siedmeho dňa, na ktorom vystúpili aj Bono a Jony Ive.

komentáre
  1. Tieto clanky zacinaju byt dost smutne. Nebolo by krasne napisat nieco o tom ze v prahe sa bude otvarat prvy originalny apple store v strednej a vychodnej europe? Krasny headline ze konecne budu vsetky nove produkty v prahe dostupne rovnako rychlo ako v amerike?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.