Hráči NFL sa už nesmú ukazovať so slúchadlami Beats

Marketing slúchadiel Beats, ktoré už v súčasnosti spadajú pod Apple, je do značnej miery postavený na celebritách. Je preto bežné, že ich vidíte napríklad v klipoch alebo v rozhovoroch so známymi športovcami. Profesionáli z prestížnej ligy NFL sa s nimi však už nebudú môcť ukazovať. Dôvodom je nová sponzorská zmluva, ktorú však uzavreli so spoločnosťou Bose, ktorá sa snaží Beats konkurovať. Beats má zaberá v súčasnosti viac ako polovicu trhu s prémiovými slúchadlami. Športovci sa nesmú ukázať s Beats slúchadlami na kamery, pred, počas a ani po zápase či tréningu. Vo svojom voľnom čase však budú používať to, čo im najviac vyhovuje.

komentárov
  1. Prosím ?? Bose sa snaží konkurovať Beatsom? :D

    Tak toto je skutočne úžasný vtip. Dúfam len, že ste sa pomýlili. Bose produkuje špičku už 50 rokov. Skutočne si neviem predstaviť, čo oproti tomu vie ponúknuť Beats, kvalitovo totálne dno. Jedine tak skvelý marketing

    0
    0
  2. suhlasim so samom, a je to prehnana reklama, uz to ma na hlava kazdy xuj, az mi to lezie na nervy a nikdy by som si ten blud nekupil. Aj tí hraci to nosia podla mna na silu a ked pridu domov tak ich hodia do kuta a daju si poriadne sluchadla od sennheiser hd800,ultrasone edition 10,Audeze lcd3,Audiotechnica,Hifiman he6,bezerdinamic t1,Grado ps1000,stax sr-009,abbys ab1266, ;)))

    0
    0
  3. @vlado – prave preto, aby mohol zarabat viac ako vacsina ludi planety si nemoze nosit co chce. Vacsina penazi je z reklamy

    0
    0
  4. Tiez by som sa priklonil k nazoru, ze skor Beats sa snazi konkurovat Bose. Aj ked ja mam v sluchadlovom svete ineho favorita- Beyerdynamic :-)
    Mozem si ich nosit aj pred zapasom aj po treningu…. Len si ich musim kupit za svoje…

    0
    0
  5. Ha! Tieto prehajpované Beats sú prakticky nové Koss Porta Pro – podobná paródia na slúchadlá… ktoré má na hlave každý piaty sídliskový čávo na ceste zo školy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť