Flappy Bird sa napokon zrejme vráti do App Store

Keď Dong Nguyen oznámil stiahnutie výnimočne populárnej hry Flappy Bird, bolo toho plné médiá. Odôvodňoval to nechcenou popularitou a závislosťou, ktorú hra u niektorých vyvolávala, a s ňou spojené problémy. Žiadal jediné – aby mu všetci dali pokoj. Netrvalo však dlho, a už sa vývojár, ktorý údajne túži len po svojom starom živote, objavil v rozhovoroch časopisov ako Forbes či Rolling Stone. Nad nezvládnutým úspechom hry sa objavuje stále viac otáznikov. Z pôvodných jednoznačných tvrdení, že hra sa do App Store nevráti, sa teraz objavuje z viacerých zdrojov správa o tom, že Dong zmenil názor. Fanúšikom to potvrdil dokonca aj cez Twitter. Hra by však po novom mala obsahovať varovanie „Prosím, urobte si pauzu.“ Zároveň už údajne pracuje aj na podobnej, avšak vertikálne orientovanej hre, Kitty Jetpack.

Dong Nguyen zrejme zvláda popularitu lepšie, ako si myslel. Zdroj: Rolling Stone (Maika Elan)

Aký je váš názor? Mení tento vývojár názory zo dňa na deň alebo ide len o premyslenú reklamnú kampaň na aplikáciu, ktorá pred stiahnutím zarábala vyše 50 tisíc USD denne?

komentár
  1. no po stiahnutí aplikácie z appstoru a google playu chtiac či nechtiac zvýšil popularitu, aspon teda v mojom okolí pretože predtým nehral tutu hru skoro nikto a teraz ju má už naozaj skoro každý koho poznam zo školy

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť