Apple vydal OS X Yosemite 10.10.1 a iOS 8.1.1

Apple sprístupnil nové verzie svojho desktopového aj mobilného operačného systému. Prvá aktualizácia pre OS X Yosemite, 10.10.1, by mala vyriešiť závažné problémy s Wi-Fi, ktoré mnohým znemožnili po nainštalovaní nového systému pripojenie k predtým bezproblémovo fungujúcej Wi-Fi sieti. Okrem toho zlepšuje spoľahlivosť pripojenia k Microsoft Exchange serveru, odosielania e-mailov cez niektorých poskytovateľov, a pripojenia vzdialených počítačov cez funkciu Back to My Mac. Sťahovať môžete cez Mac App Store alebo na oficiálnych stránkach. iOS 8.1.1. prináša opravu známych menších chýb, zlepšuje stabilitu a výkon najmä na iPade 2 a iPhone 4s. Sťahovať môžete priamo v iOS alebo cez iTunes.

Vyriešila vám aktualizácia OS X Yosemite 10.10.1 problémy s Wi-Fi? Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Vyriešila vám aktualizácia OS X Yosemite 10.10.1 problémy s Wi-Fi? Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými v diskusii pod článkom.
    Kde je tá diskusia? Mŕtvy portál… Ľudia píšu len ak je akcia alebo súťaž.

    0
    0
  2. Mna by zaujimalo, ci nova aktualizacia OS X priniesla vylepsienie s Wifi a ako Vam slape nova aktualizacia iOS na iPhone 4S.

    Rozmyslam, ci uz ist do toho, pri iPhone, ci vobec ist niekedy do toho ale chcem telefonovat cez Mac :)

    0
    0
  3. MB Pro 2010, 15″, po update stále problémy s Wifi, vypadáva to neustále. Update nič nevyriešilo. Je to možno ešte horšie ako predtým. Kedy to konečne opravia?

    0
    0
  4. Neviem ci sa to uz niekomu stalo ale nainstalovanim 10.10 a aj updatu sa mi zjavuju na MB Pro 8.2 artefakty pri prepinani grafiky a je to dost nepouzitelne. Vytvoril som na to bug u apple, pospustal som vsetky mozne testy co mi kazali pustit a vsetko sa zda OK. Na zvlast particiu som dal Mavericks a ziadne artefakty nie su! Vidim to na rollback! Ach jo, zas strateny cas. :(

    0
    0
  5. No ja som akurat doinstaloval a uricite sa niektore predosle spomalene funkcie zrychlili. Napr. fotak z uzamknutej plochy ide otvorit ako pri ios 7. Otvaranie Watsup takisto ovela rychlejsie aj zvonenie uz nezvoni ked zdvihnem hovor. Takze spokojnost pekny vecer

    0
    0
  6. Aktualizacia na ip5, ipad mini retina, ip4s. Zatial ziadne vyrazne zmeny, uvidim co povie hlavne 4s po case uzivania. Aj tam vypinate nejake veci alebo nechate povodne nastavenia? Majitelia 4s hlavne. Dakujem

    0
    0
  7. update na mac mini late 2012 a macbook pro mid 2014 – vsetko ok, ale ani nic nebolo zle, pripajam sa v priebehy tyzdna asi na 7 wifin a nemal som nikdy problem.

    0
    0
  8. MBPr po update na OS X 10.10 mi častokrát nedetekoval AirPort Express a AirPlay vypadávalo, hoci samotné internetové spojenie cez wi-fi fungovalo. Zdá sa, zatiaľ, že 10.10.1 update to vyriešil. Mám tiež pocit, že i Bluetooth funguje plynulejšie a Magic Trackpad už nemá oneskorenú odozvu.

    0
    0
  9. na mac 17″ 2011 early po update wifi ide iba max 5 min potom padne pred updatom islo v pohode neosporucam na starsich zariadeniach update

    0
    0
  10. co robi vykon pocitaca? po update na 10.10 mi MBP Retina (prva verzia) zacala zaberat na plne otacky a nechcelo sa to spomalit ani po niekolkych hodinach.

    0
    0
  11. MB Pro Retina 2014 tak zatial aktualizacia vyriesila vsetky problemy. Wifi slape, konecne uz nevypadava kazdych 5min, obcasne systemove sekanice tiez zmizli. Osobne, s prechodom na yosemite mi padla autonomia na 5/6 hod pri praci s wordom. Po update som spat na 9/10 hod takze zatial spokojnost.

    0
    0
  12. Na iPhone 5 mám pretvávajúci problém s bluetooth, nejde mi pripojiť IPhone s bezdrotovými slúchadlami Plantronics BackBeat Go 2, na iPade mi to bez problémov pripojí aj spáruje. Má niekto podobný problém ? Prípadne nejaké skúsenosti s podobným problémom.
    Ďakujem

    0
    0
  13. MBA 2012 nastastie som Yose neinstaloval :)
    iP5 ziadna zmena, stale zabrzdeny pri vyhladavani a telefone :( keby som nepotreboval rodinne zdielanie, nedal by som ani IO8

    0
    0
  14. ios 8.1.1 na iphonoch 4S, 5, 5S, bez problemov (firemne fony), akurat na 4S je to troska zasekanejsie ako ios7, avsak vyrazne lepsie ako 8.1,
    ipad mini s ios 8.1.1 je dost zly, zasekany, ale principialne funguje vsetko…
    osx 10.10.1 zatial na vsetkom co som instaloval funguje v poradecku, od macbook 2008 alebo mini 2009, nejake mbair 2012-2013 az po mbpro 2014… jeden jediny mbair ma problem s wifi ktory sa zatial nepodarilo riesit… signal je stale plny, ale spojenie pada, avsak tu mam podozrenie na HW, ten air s tym mal problem od nova

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.