Apple vracia úder – zverejnil príručku, ako prejsť z Androidu na iPhone

Po mnohých príručkách a nástrojoch, ktoré majú uľahčiť prechod bývalým používateľom iOS na Android, vracia Apple úder. S novou ponukou iPhonov má Apple veľkú šancu pritiahnuť používateľov Androidu, ktorí sa neboli ochotní zmieriť s malým displejom ponúkaným iPhonom 5s, 5c a staršími. Teraz sú k dispozícii hneď dva modely s uhlopriečkami, ktoré sú v súlade s dnešnou ponukou na trhu smartfónov – iPhone 6 so 4,7″ a iPhone 6 Plus s 5,5″. Aby bol prechod z Androidu na iOS čo najjednoduchší, zverejnil Apple podrobnú príručku, ktorá vás krok po kroku prevedie všetkými úkonmi potrebnými pre prenos dát zo starého telefónu na nový iPhone. Prenesiete tak svoje e-mailové účty, kontakty, kalendáre, fotografie a videá, hudbu, knihy a dokumenty, a ďalšie. Pre uľahčenie prenosu dát odporúča Apple aplikáciu Copy My Data. Kompletná príručka je k dispozícii na týchto stránkach.

Predobjednávky iPhonov 6 prekonali doterajšie rekordy, rovnaké očakávania sú aj v súvislosti so zajtrajším oficiálnym spustením predaja. Až neskoršie štatistiky však ukážu, koľko používateľov sa Apple podarilo prilákať od konkurencie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.