Apple predstavil nový, lacnejší iMac s 21″ displejom

Apple predstavil nový, najlacnejší model iMacu s 21,5-palcovou obrazovkou. Cena, za ktorú si môžete kúpiť iMac, tak klesla na 1099 EUR. Po hardvérovej stránke ponúka najlacnejší iMac procesor Intel Core i5 1,4 GHz (Turbo Boost až 2,7 GHz), grafický akcelerátor Intel HD 5000, 8 GB RAM a 500 GB pevný disk. Samozrejmosťou je Wi-Fi 802.11ac, štyri porty USB 3.0 a dva porty Thunderbolt.

iMac je odteraz ešte dostupnejší

komentárov
  1. takovy stolni pocitac je uz zastaraly po strance HW procesor proste na na pozadavky SW nestaci v konbinaci s grafickou kartou proste katastrofa

    0
    0
  2. hmm, o 200 eur menej. Ale asi to moc za to nestoji. No ak niekto naozaj nepotrebuje vykon, tak ok. V ronakej cene je macbook air s rovnakym procakom, grafikou, mensou ramkou a 256GB flash diskom. Takze kto si potri na velkom monitore a nebude to prenasat, tak bude asi spokojny :)

    0
    0
  3. ja som pred 2 rokmi cakal na aktualny model. Asi tak ze od marca som cakal na jun kedy mal byt, nebol. Potom som cakal do septembra na dalsiu konferenciu, nic, potom prisiel v novemri a 5 dni pred vianocami som kupoval jeden z prvych modelov. Takze oplati neoplati, tazko povedat. Mozes cakat jak ja-8 mesiacov.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.