Apple predstaví 9. septembra okrem iPhonu 6 aj náramkové zariadenie

Ak ste si mysleli, že Apple predstaví 9. septembra len nové iPhony, máme pre vás dobré správy. Stránky Re/code, ktoré sú známe spoľahlivými zdrojmi informácií priamo v Apple, totiž informujú, že Apple na tomto podujatí predstaví aj očakávané náramkové zariadenie. Plány spoločnosti sa údajne zmenili, nakoľko pôvodne sa malo spomínané zariadenie predstaviť až v októbri na samostatnom podujatí. Okrem dvoch iPhonov novej generácie, pravdepodobne s názvom iPhone 6, tak uvidíme aj dlho očakávané náramkové zariadenie, označované ako iWatch, o ktorom sa špekuluje už roky. Samotné špekulácie už stačili na to, aby konkurencia priniesla na trh množstvo podobných zariadení kvôli obavám, že bude Apple opäť prvý a získa veľký náskok. Otázne je, čo toto nové zariadenie v skutočnosti prinesie, a či pôjde len o fitness náramok ako u konkurencie, alebo sa Apple podarí podobná revolúcia ako v prípade iZariadení.

komentár
  1. Tajne dufam, ze to nebudu hodinky ale telefon na ruku. Co malo sediet aj s tym, ze sa predstavi s novym iPhonom…ale ked tvrdite, ze to malo mat extra podujatie, uz vaham.
    Apple je jedina firma, ktora by podla mna mohla dokazat natrepat do “hodiniek” dostatocnu bateriu, resp. vydrz aby to utiahli. Patent s bateriami v naramku, kludne mini iOS…snivam, kym sa da :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.