Apple na WWDC nepredstaví Apple TV ani iWatch

Začiatok júna bude patriť medzinárodnej konferencii Apple, WWDC 2014. Začína už druhého júna a ako zvyčajne, aj tento rok bude úvod venovaný prezentácii riaditeľa Apple, Tima Cooka. Konferencia má byť venovaná najmä novým generáciám operačných systémov pre mobilné zariadenia a počítače, teda iOS 8 a OS X 10.10. Keďže sa však od Apple očakáva, že prinesie revolúciu v oblasti náramkových zariadení, iWatch, a taktiež prepracovanú Apple TV, niektorí dúfali, že aspoň niečo z nich ukáže na WWDC 2014. Podľa zdrojov stránok Re/code v to však dúfame zbytočne. Apple nemá na WWDC predstaviť ani jednu z týchto noviniek. Ani v minulosti nebolo WWDC priestorom na odhaľovanie veľkých noviniek. Výnimkou sú len Retina MacBooky Pro, ktoré boli predstavené na WWDC 2012, a MacBooky Air, ktoré boli predstavené na WWDC 2013.

komentáre
  1. Ľudia, ktorí v živote nikdy nič nespravili, že 3…2…1

    Uvedomte si, že si nemôžete len tak zvyknúť, že aha, zrazu má niekto prísť každý rok s niečim prevratným. To je ten istý error ľudí ako keď vám niekto pomôže a potom chcete aby vám pomáhal stále. Uvedomte sa!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.