Vývojári už môžu nahrávať 64-bitové verzie aplikácií pre iPhone 5s

iPhone 5s je podľa Applu prvým smartfónom na svete, ktorý prináša 64-bitový procesor. Z hľadiska vývojárov však ide po novom rozlíšení, ktoré prišlo s iPhonom 5, o ďalšiu komplikáciu pri vývoji aplikácií. Apple ich totiž žiada, aby do App Storu začali nahrávať aj 64-bitové verzie svojich aplikácií, ktoré naplno využijú procesor A7 v iPhone 5s. Aplikácie, ktoré fungujú na iOS 6 aj iOS 7 sú však v súčasnosti obmedzené len na 32-bit, no v budúcnosti by sa malo zmeniť aj to.

komentár
  1. nie som presvedceny o tom , ci prave toto bola ta najdolezitejsia inovacia iphonu 5s, 5-ka bola na to ze je to stale este smartphone a nie plnohodnotny pocitac pre plnohodnotnu pracu dostatocne rychla. Skor sa malo ist po praktickych veciach ako zvysena odolnost pri pade, zvysena vydrz baterie a pod. A samozrejme hlavne sirsie moznosti vyuzitia iOS

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.