Vývojári už majú k dispozícii OS X Mavericks Developer Preview 5

Dva týždne po vydaní štvrtej verzie teraz Apple sprístupnil registrovaným vývojárom piatu betaverziu pripravovaného operačného systému OS X Mavericks. OS X Mavericks Developer Preview 5 prináša najmä iBooks aplikáciu pre Mac, ktorá bola predstavená ešte na WWDC 2013, a novú betaverziu iPhoto (9.4.6). Okrem toho by mala najnovšia verzia odstraňovať aj niektoré známe chyby. Finálna verzia s množstvom dizajnových aj funkčných zmien by sa mala k používateľom dostať už túto jeseň.

komentáre
  1. Teším sa na nová Mac OS.Ja si tento rok konečne kúpim MacBook PRO 15″ takže fakt sa na to teším.Už nemám nervy na Windows a keď som mal možnosť si vyskúšať pracovať pod Mac OS po dobu 30 dní tak som prišiel na názor ten že lepší OS ako Mac na trhu nie je.Také kvalitné programy a spoľahlivosť Windows nedokáže no hlavne nie Windows 8.Najlepší Windows na ktorý budem spomínať keď už WIndows tak XP len že MS nanucuje stále nový a nový Windows ktorý je stále horší a horší.

    Mac OS je kvalita ktorá stojí za to a ten kto nadáva že aké sú zariadenie Apple dráhe tak by mal pochopiť za tie peniaze dostane človek viac než predraženú vec a to hovorím ako človek ktorý mal Apple produkt požičaní len na 30dní.

    Mac OS používajú filmové štúdia a veľké známe firmy a ani prečo že nechcú používať Windows tak si nech domyslí každý.Ak Windows/Microsoft nemal licenciu na DirectX a aj Mac OS/Apple by mal DirectX tak by už len blázon mal Windows.Dá sa to aj inak veď na Mac OS je už aj Max Payne 3 takže keby firmy chceli bolo by možné viac a viac hier dať na Mac OS ale tak je to jedno.

    Doteraz som mal len Windows 95,98,XP,Vista,7,8 a ako by som mohol povedať že som sa cítil od konca XP ako vezeň ktorý musí poslúchať a aj keď poslúcha tak dostane to čo si nezaslúži.Keby chceli tak na XP funguje všetko čo dnes funguje len ako údajne na Win 7,8.

    Nikdy ma nič neprinúti si kúpiť iný PC/Notebook ako Apple.

    Nepáčilo sa mi ani to že keď som si išiel kúpiť nový Laptop verziu 2013 tak všade len Win 8 nič iné nemal som ani možnosť si vybrať bez OS proste na nútenie niečoho čo ani nefunguje len samé Update ktoré len zhoršujú beh OS.

    Už aby vydali tie nové MacBook PRO 15“ ktoré budú mať nové Procesory Haswell

    Sorry moc som sa rozkecal ale musel som to dostať von zo seba

    0
    0
  2. Líbí se mi tvoje nadšení :) Já jsem na applu už 20 let a ted už mi apple nemá co dát. Možná tě trochu to nadšení opadne. Film a hudba ? Bejvávalo a applech, ale ted už není na jakých strojích pracovat. Poslední MacPro je přímo výsměch profesionálům :(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.