V USA sa policajtom podarilo zabaviť imitácie Apple produktov v hodnote 89 tisíc USD

Imitácie známych značiek nie sú len záležitosťou Číny alebo napríklad populárnej dovolenkovej destinácie Turecka. Najnovšie sa podarilo odhaliť imitácie v hodnote 89 000 USD policajtom v USA. Stovky produktov boli zabavené z dvoch obchodov nachádzajúcich sa v populárnom nákupnom centre Arundel Mills Mall. Medzi imitáciami sa objavili napríklad iPhony a iPady v rôznych farbách, náhradné dotykové displeje a ďalšie súčiastky z nekvalitných materiálov, rôzne príslušenstvo a nechýbali ani imitácie originálnych balení, v ktorých sa všetky produkty predávali. Vyšetrovanie prebiehalo už vyše pol roka, polícia poprosila o asistenciu aj Apple expertov.

komentár
  1. nech sa nepokakaju z par nahradnych displejov, farebnych krytov a sluchadiel…samozrejme ze to nie je original ale to nema znamenat ze to budu ako original predavat !!! Cenu to malo urcite ovela nizsiu a mozno majitel chcel v buducnosti ked si zmeni kryty napriklad za tie cervene mat tam to jablcko, kedze vsetky vnutornosti su od Apple….pride mi ten pan ako hlupicke kratkozrake dieta co prave pristal z Marsu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.