Takto by mal vyzerať očakávaný lacnejší iPhone

Množstvo „únikov“ a fotografií jednotlivých súčiastok, ktoré súvisia s očakávaným lacnejším iPhonom, v ostatnom čase neustále stúpa. Zdá sa, že nepôjde len o chýry, ale Apple skutočne túto jeseň predstaví nový model iPhonu určený do nižšej časti segmentu, a teda s nižšou cenou. Vďaka dostupnosti predných aj zadných krytov plastového iPhonu sa stránkam Techdy podarilo poskladať celý iPhone. Samozrejme, chýbajú mu vnútorné súčiastky, avšak aspoň máme možnosť vidieť, ako by mal hotový iPhone vyzerať.

Farebná polykarbonátová zadná strana bude napriek niektorým špekuláciám podľa Techdy doplnená čiernou prednou stranou, nie bielou. Pri výbere farby zadného krytu bude k dispozícii modrá, ružová, žltá, zelená a biela. Podľa Techdy plastový iPhone nepôsobí lacno a pôsobí pevnejšie ako konkurečné smartfóny Samsung Galaxy. Displej by mal mať uhlopriečku 4″ rovnako ako iPhone 5. Dostupnosť náhradných súčiastok pre nové iPhony hlási stále väčšie množstvo čínskych výrobcov.

komentárov
  1. Ha :D to ťažko :D Toto je obyčajná napodobenina s androidom ktorá sa volne predáva. Myslím že sa to volá basic bear alebo tak nejak. Skúste google….

    0
    0
  2. V prvom rade by trebalo nezabudnut ze ajfon je ajfon a lumia je lumia..nechajme lumiu majkrosoftu, my si nechajme ajfon. Kofola

    0
    0
  3. a to ste si nikto nevšimli že na žiadnom z týchto “iphonov” nie je napísané vzadu “Designed in California” ???

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.