Stiahnite si XCOM: Enemy Unknown pre iOS s pridaným multiplayerom a 50% zľavou

Populárna hra XCOM: Enemy Unknown z roku 2012 sa tento rok dostala v plnohodnotnej dotykovej verzii aj na iOS zariadenia. Hráči ju prijali s nadšením aj napriek vyššej prémiovej cene. Vývojárom sa podarilo ukázať, že veľké konzolové tituly majú svoj priestor aj na iOS. Teraz táto hra dostala aktualizáciu, ktorá prináša nový asynchrónny multiplayer vrátane podpory Game Center. Samozrejmosťou je aj podpora iOS 7 a opravy známych chýb.

Ak ste si túto hru na iOS ešte nevyskúšali, teraz je ten správny čas. V rámci časovo obmedzenej ponuky je teraz k dispozícii s 50% zľavou za 8,99 EUR. Minimálnymi požiadavkami sú iPad 2, iPad mini, iPod touch 5 alebo iPhone 4s.

komentárov
  1. mate to niekto ? hra za 18 € (bez zlavy) stoji to zato ? este 5,99 € je OK za top novinky, ale trojnasobna suma .. musel by som si odopriet tatarak a 3 piva :D

    0
    0
  2. ja som do toho siel pred par mesiacmi a max spokojnost, momentalne je to asi naj tahova startegia na iOS, co sa padania tyae, zalezi od zariadenia na iPade2 pred vydanim updatu v lete padaval dost casto po update sa to uz dali, na iphone 5 mi nepadla ani raz

    0
    0
  3. Tak za 9 sa urcite oplati ako bolo spomenute naj tahova strategia. Problem nastava s neustalim padanim hry a to aj na iPade 4 to nevedia spravit poriadny update ktory to odstrani urcite sa im uz stazovali ludia…

    0
    0
  4. @Amnart: to tvoje porovnanie je ako svina. Porovnavat 2 rozne zanre hier len podla ceny…. no odbornik sa nezaprie, alebo tebe je uplne jedno co hras, len nech nemusis pracovat.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.