Steve Ballmer už čoskoro odstúpi zo svojej pozície riaditeľa Microsoftu

Steve Ballmer je v čele Microsoftu ako riaditeľ už od januára roku 2000. Microsoft však prostredníctvom tlačovej správy oznámil, že v najbližších 12 mesiacoch Steve Ballmer z tejto funkcie odstúpi. Najbližší rok je vyhradený na to, aby sa našiel vhodný nástupca. Konkrétne príčiny jeho odchodu zverejnené neboli, avšak jeho miesto by mal obsadiť niekto, kto bude schopný viesť Microsoft ako spoločnosť vytvárajúcu nielen softvér, ale aj hardvér. Steve Ballmer musel vo svojej pozícii znášať množstvo kritiky, posledným neúspechom je slabo sa predávajúci tablet Surface. Trh zareagoval na túto tlačovú správu pozitívne a hodnota akcií rýchlo vzrástla.

komentáre
  1. Cele vedenie by malo ist prec, nie len tento klaun.
    Microsoftu pomoze uz len kompletna restruktualizacia a mlade vedenie.

    0
    0
  2. … zeby Bill konecne docital Jobsov zivotopis a dostal sa az na koniec ku kapitole Odkaz, a uveril mu? Uff, mozno sa dockame aj toho, ze MS bude sikovna firma. :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.