Sony odhalilo dizajn Playstation 4, poznáme aj dostupnosť a ceny herných konzol novej generácie

Okrem WWDC 2013 sa tento týždeň koná aj ďalšia ostro sledovaná konferencia – E3. Tá je zameraná na hráčov a Sony na nej konečne odhalilo dizajn svojej novej hernej konzoly Playstation 4. Podobne ako Xbox One, aj PS4 prináša hranatý dizajn. Obidve konzoly budú dostupné na jeseň, pred Vianocami. Cena Xbox One bude 499 EUR, cena PS4 bude o 100 EUR nižšia – 399 EUR. V balení PS4 za túto cenu však nenájdete kameru Playstation Eye. Je však možné, že do samotného spustenia predaja ešte obidve spoločnosti zareagujú na ceny konkurencie a poskytnú napríklad výhodné balenie s hrami alebo spomínanou PS Eye kamerou.

Sony predstavilo Playstation 4 koncom februára, dizajn samotnej konzoly ukázalo až teraz.

Kto vyhráva novú generáciu konzol z hľadiska dizajnu u vás? Playstation 4 alebo Xbox One?

komentárov
  1. U mna jednoznacne PS4.

    Aj ked som sa povodne naozaj tesil na Xbox, ale DRM, stale spehovanie, “zakaz” indie hier, bazar, … zmenili moj nazor. Takuto sancu zahodit moze iba nas hokejovy tim a Microsoft.

    0
    0
  2. Kto vyhráva novú generáciu konzol z hľadiska dizajnu u vás? Playstation 4 alebo Xbox One? Jednoznacne Playstation 4 .

    Ale inak hram na iPade cez Airplay na Apple tv.

    0
    0
  3. Paradna moja slimka pojde prec a nahradi ju tato “kocka” to je moj nazor xD
    I ked este neviam ako upevnim tu Eye kameru ta mi pripomina kinect …

    0
    0
  4. Mac user: urcite aj u mna PS4. vyzera dost dobre. one je az moc retro. vyzera ako vhs kazeta :D aj ovladac PS vyzera super.

    0
    0
  5. uz par rokov som verny PS, takze to nebudem menit :) pokial vsak budu hry nadalej robit na ps3, zatial novy HW kupovat nebudem

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.