Sledujte iTunes Festival 2013 zo svojich iOS zariadení alebo Apple TV

Ako sme už viackrát avízovali, podobne ako po minulé roky, aj tento rok Apple usporiadal iTunes Festival v Londýne. Inými slovami prináša od 1. septembra 30 nocí hudby zadarmo. Ak sa vám nepodarilo dostať k lístkom, ktoré sa nepredávali, ale boli k dispozícii zadarmo prostredníctvom rôznych promo akcií a súťaží, koncerty môžete sledovať aj tak. Stačí, ak máte iPad alebo iPhone, na ktorý si zadarmo stiahnete oficiálnu aplikáciu iTunes Festival London 2013 z App Store. Majitelia Apple TV môžu koncerty sledovať aj prostredníctvom oficiálneho kanála. Včera ste mali možnosť vidieť koncert Lady Gaga, pripravené sú ešte vystúpenia mnohých populárnych interpretov ako napríklad Katy Perry, Justin Timberlake či Thirty Seconds to Mars.

komentár
  1. Pozeral som LGG cez Apple TV a zvuk cez sluchatka z receivera. Obraz aj zvuk nad vsetky ocakavania. Miestami s azdalo, akoby LGG sla cez playback, miestami naopak. Videl a pocul som ju prvykrat, mam dost rozpacity dojem. Prilis osobne ladene, az na poslednu melodicku pesnicku vsetko prilis umelecke (na mna). Nebola to nuda snad iba preto, ze to bolo prve vystupenie. Hlas vsak ma LGG urcite vyborny. Ak to bolo zive vystupenie, dalsi plus bod.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.