Skitch 2.5 prináša nové možnosti práce s PDF súbormi

Odkedy sa populárna aplikácia Skitch dostala do vlastníctva Evernote, je všetkým používateľom dostupná zadarmo. Vývojári teraz aktualizovali Skitch pre Mac a iOS za verziu 2.5, ktorá prináša aj nové funkcie. Prvou je možnosť pridávať rôzne vysvetlivky, tvary a prvky do PDF súborov. Novinkou je taktiež funkcia Stamps, vďaka ktorej môžete rýchlo vyjadriť svoj názor k danej práci podobne, ako to robia učiteľky v prvých ročníkoch základnej školy – formou pečiatok. K nim môžete pridať aj krátky textový popis, aby bolo príjmateľovi jasné, čo sa vám konkrétne páči, nepáči, alebo nad čím uvažujete.

Aj keď používanie Skitchu je bezplatné, k tomu, aby ste mohli otvárať PDF súbory sa musíte prihlásiť do Evernote. Prvý mesiac sú nové funkcie k dispozícii zadarmo, potom je už nutné zaplatiť si prémiové členstvo za 5 USD na mesiac alebo 45 USD za rok. Mac verziu si môžete stiahnuť tu, iOS verziu tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.