Samsung sa v reklame na inteligentné hodinky inšpiroval Apple reklamou na originálny iPhone

Samsung naplno rozbieha marketingovú kampaň na svoje nové inteligentné hodinky Samsung Smart Watch. V USA a ďalších krajinách tak majú diváci možnosť vidieť v televízii nižšie uvedenú reklamu. Uvidíte v nej scény z rôznych filmov, kde herci používajú na komunikáciu náramkové zariadenia. Kritici hodnotia reklamu kladne, no je tu viditeľná aj inšpirácia Apple reklamou na originálny iPhone. Tá bola vysielaná počas Udeľovania oskarov v roku 2007 a taktiež zobrazuje scény z rôznych filmov, kde ľudia používajú telefón.

Paradoxom je, že inteligentné hodinky Samsung mali údajne vzniknúť na základe špekulácií, podľa ktorých na takomto produkte pracuje Apple. Samsung nechcel riskovať, že Apple predstaví svoje hodinky skôr, a tak uviedol svoju novinku aj napriek tomu, že Apple hodinky sú v podstate stále len chýrom.

Pôvodnú reklamu Applu nájdete v pokračovaní článku.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.