Primate Labs vydali Geekbench 3 pre Mac a iOS

Geekbench patrí k najobľúbenejším benchmarkovým aplikáciám, teda aplikáciám určeným na testovanie výkonu, na Mac a iOS. Od roku 2007 sa využívala verzia Geekbench 2, no teraz Primate Labs ohlásili vydanie novej verzie Geekbench 3. Tá prináša 15 úplne nových testov výkonu, ktoré majú simulovať skutočné operácie z bežnej práce ako napríklad spracovanie obrázkov. Nové testy by mali spolu s prepracovanými testami z Geekbench 2 umožniť kvalitnejšie a dôveryhodnejšie testovanie výkonu s presným skóre. Na rozdiel od predošlej verzie sa dozviete skóre jedného jadra aj viacerých jadier oddelene. iOS verzia nového Geekbenchu sa už teraz prispôsobila dizajnu iOS 7.

Geekbench 3 máte možnosť získať do konca augusta so špeciálnou zľavou. Cena na jednu platformu je po zľave 9,99 USD (zľava 5 USD), viac platforiem získate po zľave za 14,99 USD (zľava 10 USD) a profesionálna licencia stojí v rámci uvádzacej akcie len 149,99 USD (zľava 50 USD). V ponuke je aj testovacia verzia, ktorú si môžete stiahnuť zadarmo z oficiálnych stránok. iOS verzia stojí 0,89 EUR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.