Prekvapenie v App Store – AppShopper sa vracia v novej aplikácii AppShopper Social

Ešte pred aktualnou medializáciou stiahnutia aplikácie AppGratis z App Store, koncom roka 2012, bola z App Store stiahnutá ďalšia podobná aplikácia – AppShopper. Príčiny boli rovnaké, svojim charakterom bola veľmi podobná App Storu, čo je v rozpore so schvaľovacími pravidlami Applu. Aplikácia pritom rovnako ako napríklad AppGratis primárne slúžila na to, aby upozorňovala používateľov na aplikácie, ktoré sú momentálne v zľave, prípadne zadarmo. Apple sa v súčasnosti rozhodol, že z App Store odstráni všetky aplikácie tohto druhu.

Preto je prekvapením, že sa po takmer polroku vracia do App Store aplikácia AppShopper. Nejde však o pôvodnú aplikáciu, ale novú verziu AppShopper Social. Tá prináša nové sociálne funkcie. Šikovne tak obchádza Apple a jeho obmedzenia. Používateľ si pri spustení vyberie, ktoré účty bude odoberať, podobne ako na Twitteri či Facebooku. Medzi odporúčanými sú samozrejme účty AppShopper, 148Apps alebo napríklad TouchArcade. O akých novinkách sa z týchto kanálov dozviete, je zrejmé. Rovnako ako v pôvodnej aplikácii, aj tu získate okamžitý prístup k aplikáciám, ktoré sú práve najvýhodnejšie a najpopulárnejšie.

Nechýba ani možnosť označiť si aplikácie, ktoré vlastníte, a aplikácie, ktoré chcete kúpiť, až keď zlacnejú. Používateľ taktiež hneď vidí hodnotenia z App Storu, odoberaných kanálov a aj hodnotenia svojich priateľov. V súčasnosti je však podporovaný len iPhone, iPad verziu môžeme očakávať v budúcich aktualizáciách.

Aplikáciu si môžete stiahnuť zadarmo z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť