Pocket Tripod 360° – pozrite si výnimočne prispôsobiteľný iPhone stojan vo veľkosti kreditnej karty

Kickstarter je opäť miestom vzniku skutočne originálneho projektu. Pocket Tripod 360°je názov špeciálneho iPhone stojanu, resp. statívu. V prvom rade je extrémne skladný, svojou veľkosťou sa podobá kreditnej karte, a tak ho so môžete mať všade so sebou. Napriek minimálnym rozmerom však ponúka maximálne možnosti prispôsobenia. Stojan viete nastaviť na prakticky ľubovoľný uhol a prispôsobiť tak umiestnenie iPhonu akejkoľvek situácii, či už pri fotení alebo videohovoroch FaceTime.

Projekt v súčasnosti zbiera finančné prostriedky na stránkach Kickstarter, kde môžete prispieť aj vy. Za príspevok 20 USD a viac získate biely alebo čierny stojan, koncová cena bude po uskutočnení projektu 30 USD. Očakávané doručenie je v júni 2014, za doručenie mimo USA si priplatíte 5 USD. Nemusíte sa obávať ani pozmeneného dizajnu iPhonu 6, tvorcovia vám bezplatne zašlú súčiastku, ktorá zabezpečí kompatibilitu aj s novým modelom. K fanúšikom projektu patrí aj spoluzakladateľ Applu, Steve Wozniak. Viac informácií nájdete na Kickstarteri.

K dispozícii je aj oficiálna aplikácia s 3D modelom Pocket Tripodu, sťahovať môžete tu.

komentárov
  1. Ako…super. Ale vysvetli mi niekto naco potrebuju 2000% marzu? A to som zapocital aj dizajn, material, dopravu a reklamu co do toho museli dat.

    Za 10 by som drzal mozno hubu, no 20 alebo 30? Apple ich mal stopit a dat to do krabice k iOS zariadeniam. Aj ked apple by to predaval asi za 50…a kedze to nenavrhol ive, tak by to ako vypadalo :)

    0
    0
  2. takze ty by si vyrobky predaval len za vyrobnu cenu?
    dufam ze budes podnikat v kazdej oblasti – tesim sa na lacne nakupy :)

    0
    0
  3. mio: business není o tom, prodávat výrobek za výrobní cenu, ale s marží třeba právě 2000%, pokud to tak je, nepočítal jsem to..

    0
    0
  4. Uche, cital si co som pisal? Zapocital som aj vyvoj, reklamu… + 1000% marzu, to teda nie je ani zdaleka vyrobna cena.
    Inak, naklady na vyrobu su tak 10 centov (americkych) ak to nerobia v cine mozno 50 :D
    Ale to je jedno, ak sa najdu ludia co za to daju aj 50$ vela stastia. Len sa nahlas cudujem.

    0
    0
  5. uplne standardny postup je pockat si az to stopia cinanci a objednas to za 5 dolarov z dx.com – solved.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.