Plants vs. Zombies 2 má už šestnásť miliónov stiahnutí

Očakávané pokračovanie Plants vs. Zombies 2: It’s About Time prišlo do App Storov po celom svete len minulý štvrtok, 15. augusta, no aj tých pár dní stačilo na to, aby táto hra dosiahla viac ako 16 miliónov stiahnutí. Číslo sa týka celého sveta. Hra zostala verná pôvodnému konceptu, avšak ponúka nové prostredia a prešla na freemium model, teda je dostupná zadarmo s možnosťou nákupu doplnkov priamo v hre. 16 miliónov stiahnutí za tak krátky čas urobilo z tejto hry zatiaľ najúspešnejšiu hru pre mobilné zariadenia pod taktovkou EA. Samozrejme, už teraz sa môžeme čakať na nový obsah, ktorý už tvorcovia pre hru pripravujú. Prvý balik by sa mal volať „Far Future“.

Ak ste si ešte hru Plants vs. Zombies 2 nevyskúšali, sťahovať môžete tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.