Pixelmator prináša veľkú aktualizáciu Blueberry

Jedna z najobľúbenejších alternatív k drahému Photoshopu, Pixelmator pre Mac, dostala od vývojárov veľkú aktualizáciu Blueberry, ktorá posúva Pixelmator na verziu 2.2 a prináša viac ako 100 nových možností. Kľúčovými novinkami sú nové nástroje ako Smart Shape Tools na vytváranie tvarov, ktoré môžete použiť napríklad pri tvorbe loga, plagátov alebo internetových dizajnov a podobne. Nový Paint Selection Tool vám uľahčí označovanie výberu vo vašich obrázkoch a napríklad Light Leak Effect vám umožní pridať do vašich obrázkov populárny retro vzhľad.

Ak chcete zistiť čo ktorá nová funkcia dokáže, a ako ju použiť, určite si pozrite oficiálne návody, ktoré vás novinkami prevedú vo forme krátkych videí. Podrobnosti o aktualizácii nájdete aj na oficiálnom blogu.

Aktualizácia je dostupná majiteľom predošlej verzie zadarmo, ostatní si môžu Pixelmator kúpiť za 13,99 EUR v Mac App Store.

komentárov
  1. zrejme celkom zaujimava a hlavne vitana alternativa po tom,co sa firma adobe opat raz ukazala v pravom svetle a chce uzivatelom vnucovat svoju predstavu o demokracii …

    0
    0
  2. Dodo: Pixelmator byl vždy bomba produkt za bomba cenu, i než Adobe zavedl paušál, ktery mi přijde o dost lepši alternativa než kupovat jednorázově produkt, ber to jako operativni leasing na auto, platiš “plivanec” a co rok máš nové auto :)

    0
    0
  3. Update-ol som ale ten “velky” update je len nafuknute nic. Daju sa teraz kreslit srdiecka, oblaciky a motyliky. Vela inych potrebnejsich ficur stale chyba, hoci po nich uzivatelia na forach kricia uz roky. Napr drop shadow alebo glow, ktore sa daju urobit len na objekte Shape :(

    0
    0
  4. Pixelmator je pán program. Používam ho už niekoľko rokov. Kupoval som ho za 25-30 EUR (ešte nebol AppStore) a neskôr som bol nútený ho znova kúpiť z AppStoru.

    @Uzo Shadow a Glow si vieš urobiť úplne primitívne, stačí len “trošku” zapnúť mozoček…

    0
    0
  5. pixelimator je fakt super. len keby sa zbavili toho hlupeho cierneho designu.
    na lesklych displayoch je to utrpenie.

    0
    0
  6. pixelmator je ako skicar vo windows..na serioznu pracu nepouzitelny.. skusal som s nim jeden stredne obtiazny tutorial co by bola pre photoshop malina a pixelmator zacal padat ako hruska… a to nevravim o tom ked mam na disku ale 1gb miesta…co klik to upozornenie ze dochadza miesto..koli tomu ho vyslovne neznasam, a pouzivam iba ked musim

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť