Obmedzené skladové zásoby MacBookov Air naznačujú blížiaci sa upgrade

Rad počítačov MacBook Air bol naposledy vynovený ešte v júni 2012. Zákazníci tak už môžu pomaly očakávať nové modely MacBookov Air. Novinky prídu zrejme opäť v júni, keďže sa očakáva, že by nové MacBooky Air mohli byť predstavené na WWDC 2013, ktoré začína 10. júna. V prospech špekulácií o nových MacBookoch Air hovoria aj najnovšie správy o obmedzených skladových zásobách súčasnej generácie. Niektoré modely majú čas doručenia mesiac až dva, takže je možné, že budú k dispozícii až po predstavení novej generácie.

komentáre
  1. Povazujete za pravdepodobnou take moznost upravy designu? Zminuji to z toho duvodu, ze Air 13″ je dnes do sirky a hloubky rozmernejsi, nez 13″ Pro Retina. Soucasny stav tak je trochu kuriozni, protoze Air ma byt ultramobilni a pritom je nyni vetsi nez nova Pro rada. Myslim, ze o nejaky ten cm oriznout u Airu okraje by take slo.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.