MOGA Ace Power – prvý oficiálny iOS 7 ovládač je už v predaji

S iOS 7 prichádzajú na trh aj oficiálne licencované herné ovládače pre iOS zariadenia. Prvým takým ovládačom, ktorý sa teraz dostáva do predaja, je MOGA Ace Power. Ten je kompatibilný s iPhonom 5/5c/5s a iPodom touch 5. generácie. Pripája sa k Lightning konektoru a ponúkne dva joysticky, d-pad, osem tlačidiel (vrátane tlačidiel na zadnej strane R1/R2, L1/L2). Výhodou tohto ovládača je, že po pripojení automaticky dobíja vaše iOS zariadenie, čím predlžuje dobu hrania. nechýba ani tlačidlo na pauzu v hre, sleep button a LED indikátor stavu batérie. Ovládač by mal spríjemniť hranie konzolových hier rôznych žánrov, najmä strieľačiek či racingoviek.

V súčasnosti ponúkajú oficiálnu podporu iOS 7 herných ovládačov hry ako napríklad Asphalt 8, Dead Trigger 2, Oceanhorn a ďalšie. MOGA Ace Power je len prvým z mnohých, môžeme očakávať aj ovládače známejších značiek ako napríklad Logitech. Aj množstvo podporovaných hier by sa malo časom rozširovať.

MOGA Ace Power je k dispozícii na oficiálnych stránkach za cenu 99 USD.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.