Microsoft aktualizoval svoj kancelársky balík Office for Mac 2011

Microsoft aktualizoval svoju kancelársku sadu Office for Mac 2011. Aktualizácia má číslo 14.3.1. a rieši najmä problémy s overovaním pravosti licencie jednotlivých produktov, kedy niektoré legálne zakúpené verzie začali hlásiť nepravú licenciu. Tento problém sa začal objavovať po vypustení aktualizácie 14.3.

komentáre
  1. mne update konecne vyriesil chybne zobrazovanie prikazovych ikoniek v ribbon-e. Doteraz som mal napr. miesto disketky “save” ikonku nozniciek “cut”. Vsetko ikonky boli takto prehadzane.

    0
    0
  2. to nemyslia vazne ? ak mi nieco na macku pravidelne pada … tak su to prave aplikacie od tejto renomovanej spolocnosti. Outlook na dennom poriadku (ma v sebe asi 18 000 mailov cez IMAP) pada pri vyhladavani a zavola kamarata s nazvom Microsoft Error Reportig :) Tazko premyslam o nejakej nahrade – ale ked uz to je kupene, no nepouzivaj to.

    Oni riesia licencie :) ja by som na ich mieste asi daval vacsi doraz na kvalitu a funkcionalitu MS Office pre Mac. Paralelne vydavat verzie pre Win a Mac a urcite ich nerobit rozdielne. Neviem si predstavit ze by Adobe vydala novy Photoshop pre Win a o rok o 20% mensou funcionalitou (po tichu) aj pre Mac. Alebo opacne :))) sak to je chore

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť