Logitech prináša oficiálnu softvérovú podporu svojich herných periférií na Mac OS X

Produkty Logitechu zo série G sú medzi hráčmi známe svojim špičkovým prevedením a pokročilými hernými funkciami. Väčšina týchto periférií, najmä klávesnice a myši, na Macu síce fungujú bez inštalácie po pripojení, avšak pre hráčov kľúčové vychytávky navyše doposiaľ na Macu k dispozícii oficiálne neboli. Logitech však teraz konečne priniesol svoj oficiálny softvér Logitech Gaming Software aj pre Mac hráčov. Jednoducho a rýchlo si tak môžete naprogramovať všetky tlačidlá či makrá na klávesnici presne tak, ako vám to vyhovuje, už aj na Macu.

Aj vy ste podľahli herným produktom rady G od Logitechu?

Logitech Gaming Software si môžete stiahnuť z oficiálnych stránok podpory, kde si stačí vybrať váš produkt z rady G (zoznam podporovaných zariadení je dostupný tu).

komentárov
  1. este, keby bolo aj na tom macu co hrat.. par dni po sebe som si prechadzal app store, lebo som sa chcel zrelaxovat a ziadnu normalnu hru, ktora by ma dokazala zabavit som tam nenasiel.. len same kraviny v podobne portov z iOS zariadeni.. sa necudujem, ze doteraz nebola podpora zo strany logitechu, ale mozno sa blisne na lepsie casy a zanu vychadzat hry aj na mac a bez potreby bezat vo wineskin.. sak ms uvedenim win8 sposobil odchod uzivatelov k linuxom a tym padom aj k macom :) ste uz robili s win8? :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť