Less talking, more doing – Microsoft si v novej reklame uťahuje z iPadu

Microsoft vydal novú reklamu na ASUS VivoTab Smart tablet s Windows 8, ktorý v nej porovnáva s iPadom. Celou reklamou vás vedie Siri, ktorá sa ospravedlňuje, že nie je schopná aktualizovať Home screen rovnako ako Windows 8 a naraz dokáže zvládať len jednu úlohu, pričom PowerPoint to nie je. Tablet od ASUSu je tak vyzdvihovaný ako produktívny nástroj, kdežto iPad je vykreslený tak, že je vhodný len na zábavu. Na konci reklamy prichádza aj cenové porovnanie, kde produktívny ASUS VivoTab Smart tablet so 64 GB vychádza o 250 USD lacnejšie ako iPad 64 GB.

komentárov
  1. lutujem tych ludi co skocia na takuto sprostu reklamu a este sa aj budu chvastat ako je to lepsie ako iPad.

    taktiez dufam ze win8 bude aspon 1/2 tak prijemny na pracu a zabavu ako iPad, nech ti ludia maju aspon o nieco lepsie zivoty…

    0
    0
  2. Úplně mě na to napadá odpověď… připojuji k iPadu Apogee zvukovku, nahrávám v excelentní kvalitě song do GarageBandu, posílám k dalšímu zpracování na Mac.
    A ten Asus by vedle něj zatím mohl načíst OS…
    Get back to work. Get iPad.

    A jako přídavek by mohla být reklama na funkci “Learn To Play” v GB na OSX, nevím, co to tam předvádí.. :D

    0
    0
  3. Vaše meno: Ja ich vobec nelutujem. Nech si uziju windows na tablete :-)

    Vychova musi byt poriadna. Nech sa ucia na vlastnych chybach.

    0
    0
  4. Nieeeeee taka super bimba reklama hned ma dostala. Ipod budem pouzivat ako podlozku pod pivo a ipad ako podlozku pod tanier. Ludia vstavajte je tu Win 8 a super tablet. Boze ja som tak rad ze zo je konecne tu. Uz je to tu !!!! Uz je to tu!!! Skvela reklama naozaj skvela hned ma dostala. Volam zene nech rozbije iphone a dcera ho uz nikdy nesmie pouzivat rovnako a ja????? Fuj fuj Iphone Huraaaaaaaaa Microsoft to dal :-(.

    0
    0
  5. Lado
    hahaha
    ano tak som to aj ja pochopil
    uzivatel tohto zariadenia, s tym “posterovym” operacnym systemom
    nevie hrat

    je to vtipna reklama pre tych co iOS zariadneia pouzivaju avsak uboha na to ked sa niekto ma rozhodnut ktore zariadenie si vybrat

    pikoskou na tom je ze na ASUSe nejde GB a na iOS PowerPoint
    ak tomu rozmumiem spraven obidve su aplikacie ktore by sli aj na jednom aj na druhom, preto je tato reklama v konecnom dosledku zavadzajuca ako pozicka 3000eur teraz mesacne len za 20eur a lá Provident :))

    0
    0
  6. ja sa najviac smejem z ludi co to nevedia rozdychat :D
    k teme: podla mna su blbosti oba tablety. o rok ma prist ubuntu aj na fony/tablety, potom sa uvidi :)

    0
    0
  7. je to proti applu, takze iovecky nepovedia o tej reklame, aj ked vtipnej, jedine dobre slovo – uz len z principu.

    Zato Apple reklamy, kde neustale a dokola utocil na Microsoft cele roky, im prisli vzdy vtipne, teraz, ked to MS robi opacne a v podstatne mensej miere, je to trapne a smiesne… divny pohlad, trosku jednostranny, zaslepeny, neuprimny.

    0
    0
  8. Ak niektory kreten potrebuje pozerat video a pri tom si robit mail… Nech sa paci. Dnesni ludia su z vacsiny co sa tyka elektroniky tak mentalne zdegenerovany ze je to neuveritelne. Na co mam robit na tablete 3 veci naraz? K comu je to dobre? Aj tak 90% z nich tablet pouziva na fruit ninja a ine ubohe aplikacie ktore zosmiesnuju celu tuto platformu… Inak reklama na windows ktora koluje v TV kde sa windows predvadza tym ze dokazeme rezat jablcka a banany a k tomu spustit gifko lamy ktore prska velmi vtipnu grimasu na deticky je naozaj velmi technologicka vymozenost. Windows je proste ubohost a takouto utocnou reklamou su proste v p…. A ano mam na tutovec nadhlad a prave preto mi to cele pride este ubohejsie.

    0
    0
  9. Skôr mi to príde ako interná sebamotivačná výzva pre Microsoft: “Mohli by sme konečne prestať kecať a mali by sme začať makať. Konkurencia je roky pred nami. Ani to klonovanie nám nejde”. :-)

    0
    0
  10. Uuuuplne paradna reklama… Mam doma iPad aj Galaxy Tab… s iPadom pobehuje maly a hra sa na nom s mikulasom, ja na Galaxy Tabe pracujem.

    0
    0
  11. Vtipna reklama, ale tieto komentare heheheh tak to uz je ina komedia heheh ani sa necudujem ze ludia tak reaguju a maju taky nazor na apple a ich vyrobky ked ich vlastnia take zaujimavo zmyslajuce individua :-D

    0
    0
  12. @Kizo: Ja mam tiez podobnu kombinaciu, len s tym ze mam rozne verzie iPadov…. a len jeden Samsung Galaxy Tab, ktory si nechala dcera. A to z jedineho dovodu funguje tam Flash.
    Ja tiez chcel na nom pracovat, ale da so to len tak, ze si nan sadnem a robim na PC. To je jediny spocom prace na Samasung Galaxy tabe, ktory cim je toho na nom viac, tym je lenivejsi… az vzdy raz zacas mu treba dat ranu z milosti a zacat odznova. Takyto stav sa mi na iPade nikdy nestal. Svizny od zaciatku vekov a od zaciatku ho mam na “Hranie”, pretoze maily, web a podobne veci nepovazujem za pracu. A znazit sa na niecom takom seriozne pracovat…. ufff…. sadomasochysti…

    0
    0
  13. Reklama je fajn, ale stale su to len tablety a tie boli vymyslene predovsetkym na zabavu.Kazdy normalny grafik, dj alebo producent pouziva na pracu mac/ macbook a ipad pouziva na komunikaciu a par aplikacii, ktore sa lepsie ovladaju dotykom…zamerne pisem ipad, lebo galaxy a ine android tablety nepouziva v profi studiach na pracu skutocne nikto.

    0
    0
  14. Náahodou pobavilo, tiež mám niekoľko produktov apple no pracujem a zároveň zabávam sa ak je čas na notebooku s Win 8…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.