iOS 7 bude sledovať váš bežný pracovný deň a pripraví vás automaticky napríklad na dopravné zápchy

Jednou z významných noviniek v iOS 7 je nová položka Today v Notification Center. V tomto zobrazení nájdete všetky relevantné informácie k aktuálnemu dňu. Vývojári, ktorí iOS 7 testujú, však zistili, že Today poskytne omnoho viac, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Nová funkcia Frequent Locations zaznamenáva miesta, kde sa často alebo pravidelne vraciate. V zobrazení Today je iOS 7 schopné tieto informácie využiť a spárovať napríklad s aktuálnymi dopravnými informáciami.

Zdroj: MacRumors

iOS 7 vám tak v zobrazení Today ukáže napríklad koľko by trvalo dostať sa z vášho aktuálneho miesta na cieľovú destináciu, kam často chodíte. Zatiaľ nie je jasné, na čo všetko je zobrazovanie týchto informácií viazané. Je možné, že ráno vám iOS 7 ukáže automaticky koľko asi bude trvať cesta do práce a večer koľko bude trvať cesta späť domov. Ak vás čaká náročný deň od skorého rána, iOS 7 vám poradí, že by bolo dobré ísť skôr spať.

komentárov
  1. Ludia raz zajdu s tou pohodlnostou tak daleko ze po precitani Orwella sa budeme divit ze kolko mali v tej knihe sukromia..

    0
    0
  2. iOS 7mac: ahoj… mas nacervenale oci, mierne spuchnute prsty, boli ta clenok …daj si salku matoveho caju….kamilkovy odvar na oci…za pat minut sa vypnem…chod spat….(cestuj po trase E12 je bezpecna… nie je tam ziadna policajna kontrola) :)

    0
    0
  3. @Tommy :) Inac ono je to globalny trend. Vyrobcovia sa snazia vymyslat kopec nepotrebnych veci a funkcionalit, len aby poukazali na to, ze prave ich produkt je lepsi. Je to vo vsetkom, staci si pozriet teleshoping. :D AppStore je zaplaveny tisicmi nepotrebnych alebo duplicitnych aplikacii, … atd. To je ta tmava stranka konkurencie a honby za ziskom. :( Vymysliet nieco nove a pouzitelne nie je v dnesnej dobe jednoduche, te tu toho uz vela.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.