Hudobná služba Spotify prichádza na Slovensko

Svetoznáma hudobná služba Spotify rozširuje už dnes dostupnosť v dvadsiatich nových krajinách, vrátane Slovenska a Českej republiky. Ide o online streamovaciu hudobnú službu, ktorá vám za pevný mesačný poplatok sprístupní kompletný katalóg s viac ako 20 miliónmi skladieb. Na západe sa táto švédska služba teší veľkej obľube a prináša nové spôsoby, ako sa dostať k novým zaujímavým interpretom, podľa vkusu poslucháča. Mesačný poplatok za prémiový účet bude navyše na Slovensku lacnejší ako v zahraničí, zaplatíte len 5,99 EUR/mesiac. Na vyskúšanie je k dispozícii aj bezplatná verzia s reklamami prehrávanými medzi piesňami.

K službe Spotify môžete pristupovať najrôznejšimi spôsobmi, okrem aplikácií pre počítač a mobilné zariadenia je k dispozícii aj internetové rozhranie.

komentárov
  1. Kto už kupuje každý deň predražené cédečká? Helou, myslel som si, že okrem obľúbených interpretov, ktorých diela sa nakupujú cez iTMS, sa vo veľkom piráti, prípadne stačí rádio.

    0
    0
  2. Presne tak. Bolo tu, je tu, a bude tu take povedomie este dlhe roky. Slovaci nie su vychovani na kupovanie hudby. Nahravali sa kazety, napalovali sa cdcka, kradne sa z torrentov. Filozofia sa da zhrnut do jednej vety ‘naco to budem kupovat, ked to mozem stiahnut zadarmo’. To plati aj o software, hudbe, comkolvek co nie je nutne kupit v obchode. Tiez je urcita logika v p***ani na ceny cdciek ake su drahe. Otazka je, preco su CD v US/UK lacne? Lebo tam si ich vacsina kupi a podpori umelcov. Cim vacsie mnozstva predaju, tym nizsie ceny budu.

    0
    0
  3. To uz aj 6 eur je vela za neobmedzeny pristup k hudbe bez reklam? Okrem toho myslim, ze existuje free plan, kde je rusive jedine to, ze kazde 2-3 prehlatie skladby vam pustia uz spominanu reklamu. Kazdopadne platim od dna vzniku Spotify a nikdy som nelutoval. A library je naozaj velka! Plna sk/cz interpretov, ktori stale pribudaju.

    Michael, toto je business model, pri ktorom aj podla tvojho nazoru vychovani slovaci – zlodeji upustia 6-10 eur na to aby mali jednoduchy pristup k hudbe, jednoduche vyhladavanie, multi-device access, a pod. Takze summary, nie vsetko co je zadarmo je naozaj vyhodne. :-)

    0
    0
  4. Paráda. Už som sa upísal. Aj tak som si kupoval aspoň jedno CD mesačne. Teraz ich mám všetky za 6 evry…. A najlepšie je to, že si ich môžem vpohode stiahnuť do mobilu a počúvať offline.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť