Google Now prichádza na iOS

O príchode funkcie Google Now na iOS sa špekulovalo už v marci, keď na internet uniklo propagačné video ukazujúce túto funkciu na iOS. O takmer dva mesiace neskôr sa používatelia iOS zariadení skutočne dočkali a Google Now majú k dispozícii podľa plánu prostredníctvom aktualizácie pre aplikáciu Google Search.

Najlepšie zistíte, o čom Google Now je, keď túto funkciu sami vyskúšate. V skratke by vám však mal Google Now zobraziť vždy tie správne informácie v správny čas. Ide napríklad o informácie o počasí, doprave, športových výsledkoch, spravodajstve. Vzhľad a funkčnosť by mala byť až na menšie zmeny totožná s Android verziou.

Google Now je k dispozícii v bezplatnej univerzálnej aplikácii Google Search.

komentárov
  1. vyskusal to niekto na Slovensku? Lebo mne to zatial nefunguje (Google Search aktualizovany).
    Odpisat clanok je pekne, ale chcelo by to aj trocha pridanej hodnoty.

    0
    0
  2. Dobry den,
    Pri zapnuti funkcie to hlasi, ze nie je k dispozicii pre nasu krajinu.

    Asi by ste to mali vyskusat, kym to uverejnite.

    Pekny den

    0
    0
  3. No neviem ako inym, ale mne po instalacii google search, nezaplo Google Now a ked som to hladal v nastaveniach aplikacie a skusil to zapnut, tak mi ohlasilo, ze Now este nie je dostupne pre moju krajinu. Podobna situacia aj u inych alebo iba moj problem?

    0
    0
  4. Prehladal som viacere fora. Ludia z uplne inych krajin z inych regionov pisu rovnaky problem. Pritom na andoridoch v rovnekej krajine im to funguje. Mozete niekto skusit na Androide v SK? Vyzera to byt iOS problem a nie problem krajiny ako takej.

    0
    0
  5. Ak si prepnete jazyk v telefone na anglicky (asi aj iny), tak to ide zapnut…neviem ci to funguje optimalne, ale ide to. Pocasie a sportove vysledky mi sli.

    0
    0
  6. Mne to ide ok, aj ked mam jazyk slovencinu. Len mam tam iba tab s navigaciou do prace a trafficom a ani za pana neviem ako pridat pocasie :/

    0
    0
  7. Staci v nastavenia-vseobecne-medzinarodne-format regionu prepnut na nieco ako Spojene staty/kralovsvo a funguje bez problemov ;)

    0
    0
  8. Po vyskúšani návodu od P4r4doX som to konečne rozbehol, chvíľu mi to zobrazovalo akcie a už ani tie nie :D Kamarátovi na nejakom htc či čo to má v pohode hneď zobrazovalo počasie a tak :/

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.