Dizajn iCloud.com Beta sa zmenil v súlade s iOS 7

iOS 7 prinesie radikálne zmeny aj doteraz používaných ikonách štandardných aplikácií pre Mail, Contacts, Calendar a ďalšie. Niet preto divu, že musí byť v tomto duchu prispôsobený aj dizajn internetovej verzie iCloudu na stránkach iCloud.com. Zmeny sa zatiaľ týkajú len betaverzie iCloud.com. Ako vidíte, betaverzie aplikácií zo sady iWork pre iOS majú stále „starý“ dizajn ikon.

Na obrázku máte možnosť vidieť dizajn ikon pred a po zmene, ktorý sa vám viac páči?

komentárov
  1. jednoznacne posun k lepsiemu!
    povazujem za velmi vhodne a ziaduce menit veci a hladat a hlavne nachadztat nove a lepsie riesenia. tomu sa hovori vyvoj. tento je nastastie celkom pozitivny.
    este by to poda mojjho nazoru chcelo trochu vycistit, zjednodusit – viac abstrahovania a menej toho doterajsieho nudneho popisneho realizmu..

    0
    0
  2. Neviem, Vam sa naozaj tento novy redesign tak paci? Ja som za vyvoj a posun, ale z pohladu moderneho designu – minimalizmu – je toto krok spat. Mne to pride take, neviem, detske? Cakal som nieco lepsie :(

    0
    0
  3. No, nemozem si pomoct, ale tie nove ikony na mna posobia ako skica pre dizajnera, kde niekto (nie Steve, on by toto nenakreslil ani ako prvy napad) navrhne tlacitka s dizajnom a funkcnym dizajnom v zmysle – musi informovat uzivatela, co tlacitko predstavuje a zaroven musi byt zretelne, kontrastne atd…
    Premaham sa, aby som veril, ze chlapci v Apple vedia, co robia a vymakavaju veci v zmysle – stale sme jednicka a toto nam nikto nevezme. Ale mam strach, ze pomaly vysumievaju ako sumienka po pol hodine v pohari vody…
    Uvidime. Ved svet sa kvoli tomu nezruti. Akurat pekny, zo vsetkych stran vymakany americky vyrobok uz nebude taky jedinecny. Co uz.
    Steve fakt chyba.

    0
    0
  4. Verím, že postupne prejde aj celý Mac OS X redizajnom a priblíži sa viac minimalistickému a funkcionalistickému prístupu. Tiene, vypuklosti a iné efekty sú prežitok.

    0
    0
  5. Dizajn je moc teen, k nejakemu manazerovi v strednom veku sa mi to nehodi. Mozno tento dizajn bude iba pre iPhone 5C, ze na iPhone 5S prichystaju decentnejsiu verziu…mozno by stacila ina farebna skala…

    0
    0
  6. >> nah15.08.2013 o 16:35
    ty si ma pobavil chlapce.. vraj ’LOL’

    _____
    novy dizajn iOS je oproti tomu sucasnemu jednoznacne krok dopredu.
    ale tiez mam vyhrady, ako som pisal – este by to podla mna potrebovalo vyprat a prezehlit, zbavit sa kdejakych kudrliniek..

    0
    0
  7. Iphone je krasna vec. Aj ikony v starom IOS su primerane k design-u iphonu. Ale IOS 7? To ako keby sixtinsku kaplnku premalovali na detsku izbu. Pokazili nieco pekne a jedinecne. IOS 7 je uz cista Win 8. Skoda.

    0
    0
  8. Vaše meno: a mal si niekedy nahodenú Betu? Ja áno, 3x na iPhone a raz na iPade. A stále som si to dal preč, kvoli tomu ake je to škaredé… Funkionalitou sú niektoré veci fajn, ale ako moyu preboha nedat na lockscreen za čas to cierne pozadie?? Dam si nejaku svetlejsiu tapetu a nevidno cas. To iste so Status barom. Svetlejsia tapeta a nevidno bateriu, signal, cas… Prilis detske chyby… iOS 7 je zlý.

    0
    0
  9. fero16.08.2013

    Win 8 je oproti iOS6 ako Helvetica o proti klinovemu pismu.
    sixtinsku kaplnku nachadzas v pravekej jaskyni. nic proti, vsak kazdemu podla jeho gusta, ja osobne uz mam dost toporneho a zastaraleho iOS6

    Chuck17.08.2013
    nemal, nemam vo zvyku, ani v umysle instalovat si na svoje zariadenia beta verzie. sudim podla predstavenych galerii a videi.
    mozno zmenim nazor po sputeni ’normalnej’ verzii, ale dost vazne o tom pochybujem..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.