AppsRulezz 2013 – najlepšie slovenské aplikácie a vývojári tohto roka

Tretí ročník národnej súťaže AppsRulezz 2013 nám odhalil tie najlepšie slovenské aplikácie a ich najúspešnejších autorov. Zúčastnených bolo 106 vývojárov so 166 aplikáciami hlavne pre smartfóny. Kompatibilita s Androidom a iOS bola približne vyrovnaná, aplikácií kompatibilných s Androidom bolo 97, s iOS bolo kompatibilných 94 aplikácií.

Vyhlásenie výsledkov: Peter Tóth, Ivan Golian, Peter ŠeboNové ocenenie pre aplikácie na svetovej úrovni, App Prix, získala aplikácia Family by Sygic. Spomedzi brandovaných aplikácií sa na prvých troch miestach umiestnili aplikácie Rádio Expres, ZUNO Mobile Banking SK a KHL 2013. Kategóriu nebrandovaných aplikácií vyhrala aplikácia Odkaz pre starostu. Na druhom a treťom mieste skončili Family by Sygic a Linxy.

AppsRulezz 2013

V kategórii Tablety vyhrala aplikácia Apokalypsa z dielne iNeed Mobile Apps

Najúspešnejšou aplikáciou pre smartfóny sa stala Family by Sygic, za ňou sa umiestnili KHL 2013 a Odkaz pre starostu. V kategórii Tablety vyhrala aplikácia Apokalypsa, strieborné a bronzové miesto si odniesli Rádio Expres HD a O Medovníkovej Chalúpke. Tento rok sa prvýkrát udelila cena TV aplikácii, kde si prvé miesto odniesla aplikácia TV SME.

Na slávnostnom oznamovaní výsledkov boli ocenení aj najlepší vývojári. Orange App Developerom roka sa stal Sygic. Na druhom mieste skončili autori eGlu a na treťom SCR.

~~Zdroj: Tlačová správa AppsRulezz 2013~~

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.