Apple žiada vývojárov, aby aktualizovali aplikácie pre OS X Mavericks

Vydanie OS X Mavericks pre verejnosť sa blíži každým dňom, a tak Apple pripomína vývojárom v rozposlaných e-mailoch, aby nezabudli aktualizovať svoje aplikácie. Samozrejme, týka sa to najmä aplikácií dostupných v Mac App Store. Vývojári majú k dispozícii Golden Master OS X Mavericks spolu s Xcode 5.0.1. V týchto dňoch by malo vrcholiť aj zaškolovanie Apple zamestnancov, ktorí budú následne k dispozícii zákazníkom. Už budúci týždeň, v utorok 22. októbra, predstaví Apple novú generáciu iPadov, no medzi novinkami určite nebude chýbať ani OS X Mavericks. Viac informácií o OS X Mavericks nájdete na oficiálnych stránkach Apple.

Tešíte sa na „ďalšiu veľkolepú verziu najvyspelejšieho operačného systému na svete“?

komentáre
  1. Trasme sa, novy OS X prichadza. A v tesnom zavese za nim sa povlecu 10.9.1 a 10.9.2, pretoze sa tam zase isto najdu hned v prvych dnoch vazne chyby… :D

    0
    0
  2. Tešíte sa na „ďalšiu veľkolepú verziu najvyspelejšieho operačného systému na svete“? hehe, tomu se musím vždy od srdce zasmát :) do 10.2.9 téměř nepoužitelný systém , dodnes apple řádně nenapsal, mimo jiné , software pro wifi . A to prosím pouze pro svůj hardware !
    A proč když je tak geniální ho používá pouze asi 4-5 % uživatelů počítačů ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.