Apple vydal iOS 6.1.1 pre iPhone 4S opravujúci problém s 3G sieťou v niektorých krajinách

Apple urýchlene vydal aktualizáciu pre svoj mobilný operačný systém iOS 6.1.1, ktorá je určená výhradne pre modely iPhone 4S. Opravuje problémy s 3G sieťou vo viacerých európskych krajiách, ktoré sa začali vyskytovať po aktualizácii na iOS 6.1. Tento problém bol obzvlášť vypuklý napríklad vo Veľkej Británii, kde mobilný operátor Vodafone dokonca SMS správou varoval svojich zákazníkov, aby na iOS 6.1 neaktualizovali z dôvodu problémov s ich sieťou, ktoré sa po aktualizácii začali vyskytovať.

Súčasná vývojárska verzia s rovnakým označením bude podľa vyjadrenia Apple v najbližšej dobe premenovaná a zahrnie aj uvedenú opravu 3G konektivity.

komentárov
  1. Chyba v clanku:
    Vodafone dokonca SMS správou varoval svojich zákazníkov, aby na iOS 6.1.1 neaktua­lizovali z dôvodu problémov s ich sieťou ( na iOS 6.1)

    0
    0
  2. “Tento problém bol obzvlášť vypuklý napríklad vo Veľkej Británii, kde mobilný operátor Vodafone dokonca SMS správou varoval svojich zákazníkov, aby na iOS 6.1.1 neaktua­lizovali z dôvodu problémov s ich sieťou, ktoré sa po aktualizácii začali vyskytovať.”

    Vodafone varoval pred upgradom na 6.1

    0
    0
  3. Super, konecne. Uz staci len pockat kym pridu na to ze ten problem maju aj iPhone5. Konecne bude mat moj 800Eur telefon 3G siet.

    0
    0
  4. Tento problém bol obzvlášť vypuklý napríklad vo Veľkej Británii, kde mobilný operátor Vodafone dokonca SMS správou varoval svojich zákazníkov, aby na iOS 6.1.1 neaktualizovali z dôvodu problémov s ich sieťou, ktoré sa po aktualizácii začali vyskytovať.

    hlasim chybu v clanku, kde je zle napisany iOS 6.1.1 malo by tam byt iOS 6.1

    0
    0
  5. Som zvedaví či sa mi opraví aj tá chyba samotného znižovania jasu.
    Ale s 3G som bol skorej pokojný, lebo pri prechode z 3G na EDGE sa mi aspoň nezobrazovala tá blbá hláška “Sieť nedostupná”

    0
    0
  6. Neodporucam instalovat – svoj iPhone 4s som musel obnovovat cez iTunes (pri aktualizacii som ho mal pripojeny k pocitacu Macbook Pro – neznama chyba 6).

    0
    0
  7. Neduporucujem upgrade na 6.1.1 pre 4s, vratil sa mi z reklamcie uplne novy iphone 4s, po aktualizacii na 6.1.1 a nahrati zalohy z icloud prestalo fungovat Wifi tlacidlo a nejde zapnut, vyskusal som vsetko co sa dalo aj downgrade na 6.1, a vobec nic nepomaha … docital som sa ale na forach ze to treba reklamovat pokial to mate v zaruke aj ked to nieje hardwareova chyba… dalsi tyzden cakania…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť