Apple spúšťa program výmeny neoriginálnych USB nabíjačiek za originálne

Ešte v júli sme vás informovali o prípade smrti čínskej letušky, ktorú zabil elektrický šok spôsobený iPhone nabíjačkou. Jej rodina trvala na tom, že išlo o originál, no zdá sa, že to tak zrejme nebolo. Apple teraz spúšťa oficiálny program výmeny USB nabíjačiek, ktorý bude platný od 16. augusta. Stačí priniesť do Apple kamenného obchodu alebo oficiálneho servisného strediska vašu nabíjačku, a za 10 USD získate novú, originálnu od Apple. Je pritom jedno, či je vaša nabíjačka od výrobcov tretích strán alebo ide o čínsku napodobneninu či originál. Je však potrebné doniesť aj iOS zariadenie, program je obmedzený na jednu výmenu na jedno zariadenie.

Ak teda máte pochybnosti o spoľahlivosti vašej USB nabíjačky, teraz je ten správny čas získať za výhodnú sumu originálnu priamo od Apple. Štandardná cena nabíjačky je 19 USD, nabíjačky ktoré prinesiete budú ekologicky recyklované.

komentárov
  1. tak to som fakt zvedavy ako to bude prebiehat u nas, mam totiz pocit, ze v ochodoch typu nay, datart nebudu vediet ani prd o tejto akcii min. do 17. oktobra, teda den pred ukoncenim akcie

    0
    0
  2. ved pisu ze to mas doniest do apple kamenneho …co to trepes o nayi a pod. ?
    prides, das, zaplatis 10 usd a dostanes novu, what the problem ?

    0
    0
  3. enko: V článku sa píše, že nabíjačky treba odniesť do kamenného obchodu Apple (ktorý u nás nie je), alebo do oficiálneho servisného strediska. Čiže obchody typu Nay, Datart sú asi mimo hry.

    0
    0
  4. Z clanku “Stačí priniesť do Apple kamenného obchodu alebo oficiálneho servisného strediska”

    Takze nay a datart s tym nemaju nic spolocne. Takisto ani ostatni predajcovia u nas, kedze u nas nemame kamenny apple obchod.

    Obcas aj vnimate text co citate, alebo len komentujete? :D

    0
    0
  5. head, deli, shadow: kolki z vas ste si citali oficial spravu na apple webe ? dam gule pod gilotinu ze ani jeden z vas, inac by ste netrepali sprostosti, apple priamo v tejto tlacovej sprave totiz odkazuje v Kosiciach na 7 roznych partnerov – medzi ostatnymi aj datart, nay atd. pretoze priamo v sprave v anglictine sa pise nielen o servisnych strediskach, ale aj o oficial partneroch. druha uz je vec, ze na slovensku, cesku tento program nebude platny. nechcem vas urazit chlapi, ale ste tipicky konzumenti medii, precitas neoriginal clanok a na zaklade toho ides robit zavery. skuste http://www.topky.sk to bude asi lepsi web pre vas

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.