Apple plánuje doplniť chýbajúce funkcie v nových verziách iWork aplikácií

Apple len nedávno sprístupnil nové verzie aplikácií zo svojej kancelárskej sady iWork, no už stihli pritiahnuť množstvo pozornosti. Nové verzie aplikácií sú navyše zadarmo ku všetkým novým Macom, ako aj pre majiteľov, ktorí vlastnili predchádzajúce verzie. Množstvo používateľov však trápi, že nové verzie stratili množstvo pre niektorých veľmi dôležitých funkcií z predchádzajúcich verzií. Apple teraz na kritiku zareagoval tým, že zverejnil podrobný zoznam funkcií, ktoré plánuje prostredníctvom aktualizácií pridať v najbližších šiestich mesiacoch. Taktiež odporúča používateľom, ktorí sa bez niektorých funkcií nevedia zaobísť, aby dovtedy používali predchádzajúce verzie iWork ’09, ktoré nájdu štandardne v Applications -> iWork ’09. Okrem toho je k dispozícii aj návod, ako previesť dokumenty z nového formátu na starý formát.

Aký je váš názor na nový iWork? Chýbajú vám niektoré verzie alebo ste si ich zmiznutie ani nevšimli?

komentárov
  1. Mna hlavne stve, ze novy iWork pre OSX zmenil format svojich suborov a chyba spatna kompatibilita, takze na iPhone s iOS6 to proste neotvorim, co je dost zle. (Nie, nemozem si este nahodit iOS7 z technickych dovodov)

    0
    0
  2. podarte prosim – mam kupenu krabicovu veriu iWork (asi z 2010 za cca 80 Eu), ked este nebol dostupny nakup cez AppStore – teraz sa mi neda aktualizovat na novu verziu – je to riesitelne alebo si budem musiet novu verziu opatovne zakupit ? – vopred dakujem pekne

    0
    0
  3. Nebolo by zlé, ak by sa opäť dalo v tom normálne robiť, lebo napríklad Numbers dosrali kardinálne! Aby sa nedal nastaviť formát stránky, okraje a päta + záhlavie? Pekná somarina!

    0
    0
  4. robil som predvcerom prezentaciu v Keynote a mal som problem zakomponovat tam horne a dolne indexy. mal niekto podobny problem a vyriesil ho?

    0
    0
  5. no moje nadsenie hned skoncilo ked som zistil ze nastroj na odosielanie hromadnej korespondencie v Pages je fuc “mail merge” a tiez suhlasim s BlindDogg-om nastavenie v numbers je nemozné. Predchadzajucej verzii som pisal dizertacku na cca 350 stran a nemal som problem s prepojenim pages numbers a na prezentacie prof otvarali oci. Snad to daju na poriadok podla toho co som cital vo forach tak ludia su zufali.

    0
    0
  6. To Tichoslapek: nastav si v předvolbách systému jako výchozí jazyk Angličtinu, restartuj a mělo by se ti to objevit v updates v Appstoru.

    0
    0
  7. Ahojte, prosim poradte, v Numbers sa snazim vytlacit nalepky, format 3×8 na A4, velkost 3,6 cm x 7 cm. Ked to mam hotove, a dam tlac, tak mi to nechce vytlacit na 1 A4, ked to dam fit to page tak zas nepasuju na rozmer samolepiek. Kde najdem nastavenie okrajov, vypnutie header/footer a velkost strany? V Exceli to slo… Vdaka

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.