Apple oznámil iTunes Festival v Londýne

Apple ohlásil tohtoročný iTunes Festival, ktorý sa rovnako ako minulý rok bude konať celý september v Londýne. Každý septembrový večer si tak budú môcť diváci vychutnať koncerty rôznych interpretov. Koncerty sa budú odohrávať v Roundhouse a vystúpia na nich interpreti ako Justin Timberlake, Jessie J, Thirty Seconds to Mars, Queens of the Stone Age a mnohí ďalší.

Lístky sú už tradične dostupné zadarmo cez súťaže a mediálnych partnerov z USA, Austrálie, Brazílie, Kanady, Európy, Japonska a Mexika. iTunes Festival 2013 má oficiálne stránky, viac informácií vrátane zoznamu interpretov nájdete priamo v iTunes. Ak sa vám v tom čase nepodarí dostať do Londýna na niektorý z koncertov, budete ich môcť sledovať naživo prípadne si ich neskôr stiahnuť na počítači, iOS zariadení alebo Apple TV.

komentáre
  1. parada, uz vidim ze v septembri bude moja apple tv zatazena :)

    minuly rocnik bol fantasticky, a ako vidim dobrym smerom je to nasliapnute aj toho roku :)

    0
    0
  2. Mam AppleTV od leta 2012 a neustale krutim hlavou… za tak malo penazi tolko vela muziky :)

    Prvou vecou ktora ma dostala, bolo on-line predstavovanie Apple produktov na jesen 2012, co bolo pridane do AppleTV. Vidiet vsetko to, co sa odohravalo dlhe roky mimo SR odrazu on-line v HD, bolo skratka uzasne. Otvoril som si k tomu flasu cerveneho :) Vidiet a pocut a zdielat tu atmosferu bol jedinecny zazitok.

    iTunes festival bola dalsia z veci, pri ktorej mi spadla sanka. Zdarma v HD kvalite spevaci a skupiny, o ktorych slovenske media ani nesnivaju, nie ze ich hravaju. A koncerty zdarma k dispozicii asi mesiac cez AppleTV.

    Uz ani nespominam taku drobnost, ze napr. muzika/filmy nakupene v iTunes sa objavia cez AppleTV v ponuke. Da sa ich spustit kedykolvek. Cez slusny receiver je to parada pocuvat napr. hudbu v Skyfall. To ziadna TV nedokaze, vydat taky zvuk. A hudba je v Skyfall naozaj skvela. A to nepisem o HD muzike na YouTube. A YouTube videa uz pozeram iba na TV. Nevyhodou AppleTV je, ze k nej postupne treba receiver aj dobre repro. Teda AppleTV obsahuje skyte dalsie vydavky – pozor na to!

    Uz sa necudujem, ze Apple predal v 2012 polovicu zo svojich 13mil. predanych AppleTV celkovo. Som jednym z velmi spokojnych uzivatelov tohoto mimoriadne vydareneho produktu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.