Ambiciózny e-mailový klient Mailbox je už v iTunes

Mnoho používateľov, ktorí nie sú spokojní so vstavaným e-mailovým klientom v iOS Mail, vkladali veľké nádeje do vývoja aplikácie Sparrow. Od jej odkúpenia Googlom sa však vývoj tohto alternatívneho e-mailového klienta prakticky zastavil.

Zdroj: Mailbox nový pohľad na prácu s e-mailom sa tentokrát pokúsila spoločnosť Orchestra, ktorej rovnomenná aplikácia na správu úloh bola v roku 2011 Applom ohodontená ako produktívna aplikácia roka.

Ich nový e-mailový klient nazvaný Mailbox si kladie za cieľ zmeniť a zrýchliť spôsob, akým pracujeme s e-mailom a vyriešiť problém rastúcej skupiny ľudí, ktorí si nevedia rady s enormným množstvom e-mailov, ktoré musia v priebehu dňa spracovať.

Aplikácia je od včera v iTunes a je bezplatná. Vzhľadom na to, že klient pri spracovávaní e-mailov využíva vlastné servery, ich preťaženie rieši Orchestra poradovníkom, do ktorého sa zaradíte pri prvom spustení aplikácie a následne je potrebné počkať si, až na vás príde rad.

komentárov
  1. Ludi predo mnou 162 835 za mnou 310 000 krasne cisla. Dufam ze sa toho dockam aby som neskor prisiel na to ze to nieje take ako cakam a aplikacia pojde do prec. :-D
    Huraa po polhodine to skocilo na cislo 162 834 uz vidim svetlo.

    0
    0
  2. To tempo ktorym ide poradovnik je brutalne. Za pol hodinu 4 cisla. Mam 154748. Predpokladam ze niekedy v lete pride na mna rad. Doporucujem nestahovat pokial nepadne osial. Kua to bude musiet byt fakt supa emailklient !!

    0
    0
  3. nepochopím ako niekto môže vypustiť do sveta aplikáciu pred tým ako môže plnohodnotne fungovať každému .
    Áno, vytvorí sa tak okolo toho veľký hype ale k čomu je to dobré keď to ani nefunguje

    0
    0
  4. za hodinu odbavili 20 uzivatelu ! dalsich 483000 uzivatelu je prede mnou. otazka zni, jestli je ten klient tak dobry ze se na to vyplati cekat nekolik dni az tydnu pri teto rychlosti?

    0
    0
  5. Mne mail v iOS pride uplne v poriadku, pracujem s nim denne a mam niekolko emailovych uctov. Ani som nikdy nepocul si niekoho stazovat na MAil v iOS.

    0
    0
  6. poslednú dobu je to tu na macblogu veľmi chabé… čo tak urobiť normálnu recenziu keď už sa dá aplikácia stiahnuť. otestovať ju za nás potencionálnych používateľov, zhodnotiť plusy a zápory?

    0
    0
  7. Je smutne aky sposobom tu prebiehaju schvalovacie procesy na komentar k clanku. Toto forum ako aj stranku som mal velmi rad, ale odstupom casu ide kvalita vazne dole. Niz v zlom voci autorom clankov, ale …

    0
    0
  8. O propagaci maji postarano, stovky tisic lidi cekaji (a cislo cekajicich se stale zbysuje) az se na ne dostane rada. Zajimavy marketingovy tah. Pripomina mi to dobu, kdy byl gmail jen na pozvanku.

    0
    0
  9. mozno zbytocna otazka.. ale o co tam ide? co znamena ten proces, na ktory sa musi cakat? stahuju sa ludom maily na ich server? co tam s nimi potom robia? neskusam stahovat aplikaciu, nie su mi jasne tie funkcie..

    0
    0
  10. Z marketingoveho hladiska velmi dobry tah, naozaj na jednicku s hviezdickou ale su niekde uvedene nejake vyhody ci cele je to postavene iba na tomto viralnom marketingovom tahu?

    0
    0
  11. Nie je to nejaky hodne blby vtip?? Pri tych poradovych cislach a tempe akym klesaju to potrva niekolko tyzdnov az sa niekto dostane na radu.

    0
    0
  12. Pre vsetkych nedockavcov:

    To ze google cita maily a dava reklamu podla obsahu na to sme si uz akosi zvykly. Mate ale pocit ze je dobre davat tuto moznost este jednej spolocnosti? Nemyslim si. Ked vam este zalezi na tom kto cita vase maily okrem vas dal by som ruky od tohto klienta prec. Nestoji to za to.

    0
    0
  13. Riadna debilina, že sa vôbec niekto zaoberá aký debilným nápadom ako čaka5 v poradovníku. Na to sme boli zvyknutí u boľševika

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť